Karriär > startups och entreprenörer

Börshaj Academy - få alla redskap för din ekonomiska framtid

Andra Farhad

Behöver du styra upp din ekonomi och skaffa "fuck-off"-kapital? Då har du världens chans nu på lördag! Ta dig till Hovet för en mästerklass i ekonomi!

Av: Redaktionen
Lästid: 1 minut
4 Maj 2018

BÖRSHAJ PÅ EN DAG?

Andra “Börshajen” Farhad är den unga investeraren och entreprenören som tagit finansvärlden med storm. Med ambitionen att få fler unga att börja engagera sig i sin privatekonomi tidigt har hon startat Sveriges största kostnadsfria utbildningsplattform för sparande och investeringar. Hon följs av nära 30 000 personer på sociala medier och har blivit utsedd till en av Sveriges 101 supertalanger.

Börshajen Academy

Nu fyller Andra Farhad tillsammans med sitt företag Hovet med spännande föreläsare och kunskapsivriga gäster. Börshajen Academy bjuder på norra Europas största finansevent. Du får allt du behöver för att komma igång (eller växla om du redan är igång). På scenen ser vi börshajen Andra Farhad, Collectors Lena Apler, Framtidsfeministen Sandra Bourbon, innovationschefen Ishtar Touilat, Feminvest Anna Svahn och investeraren Susanne Najafi. Biljetterna är gratis.

Tid och plats:

Lördag, 5 maj kl 11.00-20.00
Hovet, Globentorget 2, Johanneshov.

Nu kanske du är intresserad av att hitta utbildningar och kurser inom ekonomi?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla