Karriär > på plats

Comic Con: Nordens största och mest spännande mässa

Comic Con

Vi besökte i helgen Comic Con Stockholm. Nordens största och mest spännande mässa för populärkultur. Där vi möttes av underbara människor och karaktärer samt en stämningen som var på topp!

Av: Redaktionen
Lästid: 1 minut
19 Sep 2017

Vart du än tittar ser du utklädda karaktärer. Allt ifrån Spider-Man som läser vårt magasin (chili magazine). Till Super Mario som äter dextrosol för att fylla på krafterna. Stämningen är på topp både bland det besökande och det som jobbar på mässan.

Skratt och ljud från olika spelmaskiner är det som fyller lokalens väggar.Vi kan se Pamela Anderson passera våran monter iklädd en Baywatch kostym lika snygg som vanligt. Medan vi spanar in Iain Glen (Game of Thrones) och Cobie Smulders (How I Met Your Mother) lite extra.

Vi fick chansen att presentera oss som företag på Comic Con Stockholm. Nordens största och mest spännande mässa för populärkultur, som samlar allt inom TV & film, comics, cosplay, gadgets, kläder och leksaker under ett och samma tak.

Där målet var att delade ut ett utav våra tre magasin (chili magazine). Samt spred information om oss som företag, vårt arbete och våra sociala medier. Tre dagar utav skratt, nya möten och nya möjligheter. 

Vi vill bara tacka Comic con och allt skönt folk som kom och hängde med oss!

Sen vill vi såklart tacka våra underbara sponsorer: Galderma (basiderm), ConAxess Trade Dextro (dextrosol) & Kondomkungen.se

/uploads/FotoJet.png
/uploads/mm.png
/uploads/Namnlörrst-1-2.png
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla