Sponsrad

Ett professionellt CV - som håller i längden

.
Av: CV-specialisten
Lästid: 2 minuter
29 Apr 2019

Har du precis suttit av den sista tiden i skolbänken? Kanske ska du precis börja söka jobb och använder dig av alla möjliga medel för att nå ut till din framtida arbetsgivare. Ett tveklöst måste är ett professionellt CV. Men det finns även digitala medier som LinkedIn där du kan synas, höras och locka till dig arbetsgivare, istället för tvärtom.

Ett CV som sticker ut

Det sägs att en rekryterare lägger i snitt tre sekunder på varje CV - en kort tid att hinna imponera på. 9 av 10 av CV-specialistens kunder uppger att de gått på fler och mer kvalitativa intervjuer efter att ha köpt ett CV. Ett modernt och stilrent CV kan med andra ord göra en stor skillnad i ditt arbetssökande.

Du kan välja mellan olika paket för ditt CV. Är du nyutexaminerad eller bara har några år av yrkeserfarenhet är det CV-paketet “Student” som fungerar allra bäst för dig. Du är hyfsat ny på arbetsmarknaden, men med tonvis av kunskaper!

En investering i ett professionellt CV är en långvarig investering. Erfarna CV-skribenter ringer upp dig för en intervju för att få underlag till ditt CV. De kartlägger dina styrkor, kompetenser, svagheter och erfarenheter för att skapa ett personligt och skräddarsytt CV till dig. Resultatet blir ett stilrent och modernt CV som du enkelt kan anpassa själv om du söker jobb inom flera olika branscher.

cv-paket-student

Sök jobb, skriv inte CV

Efter att du fått ditt CV skickat är det dags att sätta igång och söka jobb! Många företag har idag egna plattformar för arbetstagare att ladda upp sitt CV på för en specifik roll. Är du intresserad av att arbeta på ett företag men hittar ingen ledig yrkesroll som passar dig ska du ändå skicka ditt CV. I många fall sparar rekryterare ansökningar. Ett CV från CV-specialisten hjälper dig att sticka ut i högen av ansökningar.

LinkedIn-optimering

En LinkedIn-profil är ett effektivt verktyg om du använder det rätt. Med en uppdaterad och vass LinkedIn-profil underlättar du nämligen för rekryterare att hitta just dig, ta reda på mer om dig och få dina kompetenser och rekommendationer bekräftade.

Experter på sociala medier hjälper dig med LinkedIn-optimering. De analyserar din nuvarande profil och din närvaro på nätet, med fokus på din profil gentemot blivande arbetsgivare. Du får förbättringsförslag, färdiga optimerade texter och guidelines för att lyckas med ditt arbetssökande.

linkedin-optimering
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla