Karriär > motivation

Hur man kan inspireras av Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip är en riktig entreprenör. Foto: Lars Pehrson/SvD/Scanpix.

Vi alla behöver inspiration ibland. Om man är någon som vill göra karriär så finner man gärna sin inspiration hos andra framgångsrika entreprenörer. Läs mer om Isabella Löwengrip och den inspirationskälla hon är.

Av: Redaktionen
Lästid: 4 minuter
8 Apr 2016

De flesta i Sverige vet vem Isabella Löwengrip är och väldigt många följer hennes liv genom hennes blogg och bolag. Isabella är endast 28 år gammal och har under sina år på jorden lyckats med en hel del. Hon fick som vuxen reda på att hon har ADHD något som många tänker skapar begränsningar i ens liv.

Isabella har visat motsattsen och har totalt startat elva bolag under en tio års period, dock är det bara tre av dem som hon fortfarande driver idag. Men det är inget misslyckande enligt henne själv utan det handlar om att hon har prioriterat och sett till vad som ser ut att kunna blomma ut i ett vinstdrivande och framgångsrikt bolag.

Företagare med ADHD

Isabella berättar öppet om sin ADHD och hur den har påverkat hennes liv, hon delar med sig av hur hon lämnar saker här och där för att hon börjar på något nytt då hon egentligen höll på med något annat. Men på många sätt hyllar hon även “sjukdomen”. Hon skriver om hur den extra energi som hon har och rastlösheten som hon känner har gjort att hon orkat allt hon har tagit sig för. På många sätt är ADHD en del av den hon är och det är på grund av den hon är som hon lyckats så bra.

Trots att Isabellas personliga egenskaper ligger till grund för att hon lyckats så bra som hon gjort, så är hon inte sen med att ge cred till sina medarbetare. Hennes företag fungerar bra för att hon har ett bra team som jobbar inom hennes olika bolag. Isabella är otroligt duktig på att komma med nya ideer och få saker att hända men det är tack vare hennes medarbetare som produkterna får en finish och liknande.

Blondinbellas utbildning och framgång

Isabella är inte bara en framgångsrik företagare vid 28 års ålder, hon är även två barnsmamma och husägare. I bloggen berättar hon om hur hon balanserar vardagen mellan barn och jobb. Hon berättar om stressen som kan uppstå när man handlar med småbarn samtidigt som hon låter sina läsare veta att hon älskar att vara mamma. Innan hon blev mamma så var hon fokuserad på att lyckas med sina företag och såg inte mammarollen i sin nära framtid.

Isabella startade sin blogg “Blondinbella” när hon endast var 14 år gammal och hon har sedan dess varit egenföretagare på ett eller annat vis. Hon har även varit politisk aktiv, detta var mestadels under hennes gymnasietid på Jensen gymnasium. Efter gymnasiet har Isabella haft fullt upp med sin karriär som hon byggt upp under sina sena tonår. Hennes väg till framgång har inte varit rak vilket alla hennes företag som hon startat och lagt ner under en tio års period skvallrar om.

Ingens väg till framgång är spikrak, det finns alltid motgångar man måste möta på sin väg till framgång. Isabella kanske inte alltid har berättat om varenda liten motgång och det kan framstå som att vägen har varit rakare än vad den varit i verkligheten. Under årens lopp som Isabella drivit sin blogg så har hon lärt sig vad hon ska berätta om och inte. Idag då hon har familj väljer hon att inte visa sina barns ansikten på bild men istället är hon mer öppen med motgångar hon möter både privat och proffessionellt.

Isabella en inspirationskälla för många

Det finns nog de som skulle påstå att Isabella inte är en inspirationskälla då hon är ung. Men det faktum att hon som 25 åring redan har hunnit driva 11 bolag, valt att avsluta 9 av dem, skaffat barn och hus visar på att hon har en hel del livserfarenhet trots sin unga ålder. Oavsett vem du är och var du befinner dig i livet så kan du finna inspiration i Isabella, sen måste du inte det om du inte vill.

Isabella kan vara en inspirationskälla till den som har ADHD, då hon ger en positiv och kanske en mer rättvis bild (en som brukar visas) av hur det är att leva med ADHD. Förutom de människor som har ADHD kan hon inspirera kvinnor, unga som gamla, att kämpa för det dem tror på och det dem drömmer om. Isabella kan trots sin unga ålder inspirera mammor att fortsätta vara en egen individ trots att man blivit mamma.

Att man inspireras av någon kan bero på olika anledningar och det kan lätt hända att man sätter upp personen på ett pedestal, men man får inte glöm att de vi ser upp till även dem bara är människor och gör fel, men det är det som gör dem värda att inspireras av.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla