Karriär > ledare

Månadens läsning

Här har vi samlat intressanta artiklar och blogginlägg ifrån månaden som du kanske har missat att läsa

Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
7 Mar 2016
Intressant läsning om olika ämnen samlat på ett ställe

Tips för att bli en bra ledare

Har du ambitioner att bli en chef eller är du kanske redan chef? Behöver du tips på vad du ska göra för att bli en bra ledare? I den här artikeln kan du läsa om några gyllene regler som gör dig till en bättre ledare.

Här kan du läsa om hur du blir en bra ledare

10 råd för att undvika stress

I den här artikeln kan du läsa om hur du på bästa sett kan försöka undvika stress. Om du lätt blir stressad eller är vill lära dig att kunna undvika stress så finns det ett och annat råd du kan använda dig av i denna artikel.

Här hittar du 10 råd för att undvika stress

16 enkla sätt att marknadsföra sitt företag

Som rubriken säger så kommer du i denna artikel kunna hitta tips och råd på hur du ska göra för att marknadsföra ditt företag. Efter 16 tips borde du vara redo att tackla en värld av konsumtion och efterfrågan.

Här hittar du dina 16 marknadsförings tips

Lär dig ge bra feedback

Feedback är något som alla mår bra av att få, med feedback lär vi oss vad vi gör som är bra och hur vi kan förbättra oss. Men om den som ger feedback gör det på fel sätt så kan det få helt motsatt effekt, det är alltså av vikt att kunna ge bra feedback.

Här kan du lära dig att ge bra feedback

4 böcker för internetstressade

Spenderar du mycket tid på internet och tycker du att internet är en stressande plats? Tycker du om att läsa och skulle du vilja ha tips på läsning som minskar din internet stress? Då har denna artikel 4 förslag som kanske kan passa dig.

Här hittar du boktipsen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla