Sponsrad

Testar att jobba på: Nordic Wellness

Fun, Movement, Strong, Together!

Hur är det att arbeta på ett gym? Vad får man göra? Idag tar vi reda på exakt dessa frågor. Jag har fått chansen att arbeta på Nordic Wellness. En träningskedja som står för mycket mer än bara träning! En träningskedja med värme, bra utbud och underbar personal.

Av: Nordic Wellness
Lästid: 2 minuter
16 Nov 2017

När jag kliver in i värmen från kylan och regnet som faller ner utanför är det första jag möts av ett leende. Något av det bästa som finns! Redan innan min handledare hunnit presentera sig eller Nordic Wellness som kedja får jag en känsla av att här vill jag vara!

Nordic Wellness är en utav Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 157 gym i Sverige. En kedja som ständigt utvecklas. Både när det gäller utbud, kvalité, personal och inte minst priser. Min handledare berättar att hos Nordic Wellness är det viktigt att alla känner sig hemma vilket jag redan gör!

När min handledare vid namn Agneta tagit emot mig med värme börjar dagens arbete. Det första vi gör är att plocka fram en to do lista för att följa och bocka av. Vi startar med att plocka fram de produkter som ska ut för försäljning, sätter på tv-apparaterna och datorerna. Ser till att allt ser snyggt ut, rent och trevligt ut! Både i receptionen, gymmet, omklädningsrummen och i de två träningssalarna.

Även fast klockan är strax efter 9e har folk redan tränat sedan tidigt imorse, så att ställa fram kaffet är mycket väl uppskattat. Scheman ska sedan ses igenom så att allt ser bra ut inför dagens träningspass. Efter det ligger fokusen helt på försäljning, städning och service. Att jobba som receptionist på ett gym innebär mycket mer än vad jag innan trot. Det är slitsamt men kul! Du träffar så sjukt mycket människor och får lära dig allt ifrån service och stresshantering till bemötande av folk i alla olika lägen och åldrar. Att arbeta på gym innebär så mycket mer än bara träning. Hela min arbetsdag på Nordic Wellnes bestod av skratt, stress och personbemötande.

Jag skulle absolut kunna tänka mig att arbeta på ett gym! Speciellt Nordic Wellness då jag känner mig så hemma och väl bemött. Jag tror du växer enormt som person och lär dig mycket om dig själv genom ett sådant här arbete. Efter att ha varit en dag på Nordic Wellness med underbara kunder och personal kan jag dra slutsatsen att du måste vara en stresstålig person med mycket energi och ett stort träningsintresse för att passa som receptionist. Ett jobb jag anser är perfekt för ungdomar. Både som heltidsjobb och som extra jobb.

Nordic Wellness jobbar mycket efter sina fyra värdeord: Fun, Movement, Strong, Together. Vilket är fyra ord som jag tycker de verkligen lever upp till. Fyra ord som är jätteviktiga i livet och även på din arbetsplats.

Intresserad av Nordic Wellness? Här hittar ni mer fakta:

nordicwellness

Nu kanske du är intresserad av att hitta utbildningar och kurser inom personlig träning?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla