cady
Karriär > appar

Tips på 8 appar som gör dig mer strukturerad och effektiv

.
Av: Lukas Lind
Lästid: 3 minuter
24 Maj 2019

Det kan ibland vara svårt att planera och strukturera. Men det finns mycket hjälpmedel att nyttja, bara man ser sig omkring lite. Vissa appar ger dig en användbar och vidareutvecklad kalender medan andra förser dig med verktygen som du behöver för att sortera dina kanske ofta spretiga tankar och idéer. En del av dessa appar är gratis, medan andra kostar lite. Om du tänker köpa en app, tänk över köpet ordentligt, så att du verkligen lägger pengarna på någonting du behöver. Men dessa appar tycker jag är värda pengarna om de används frekvent. Jag hoppas att du hittar någon ny favorit i den snåriga app-världen.

Uppgifter, listor och anteckningar

Remember the milk (gratis)

–Ladda ner och få tillgång till all kom ihåg-funktionalitet som appen erbjuder. Trevlig bonus är att du nu kan swipea bort uträttade uppgifter. Du kan även sortera dem i prioritetsordning, datum eller namn.

Evernote (gratis)

–Den här appen är perfekt för att ta snabba anteckningar. Den kan vara röst, text eller bild. Appen kan synka med Evernotes skrivbord och webversion, och även Pelotonics. Pelotonics-användare kommer att älska funktionen att kunna spara röstfiler som anteckningar, meddelanden eller uppgifter.

Studyblue

Är du stressad över tentan, all kurslitteratur du måste läsa och all fakta som du måste kunna utantill?

Med Studyblue kan du göra egna övningskort med text och bild, vilket förenklar ditt pluggande avsevärt och gör dig mer förberedd för tentan.

Things

Styr på ett utförligt sätt dina att-göra-listor, viktiga datum och projekt. Den här appen är perfekt för människor som älskar att få saker gjorda, eftersom den låter användaren sortera sina uppgifter i “inbox”-, “today”-, “next”-, “scheduled”- eller “någondag”-mappar. En nackdel är att appen kostar en liten summa beroende på vilken enhet du vill installera den på.

Tidtagare

Timewerks (gratis)

Med en ordentlig verktygslåda, innehållandes dataexport, parallellt verkande tidtagarur, momskalkylator och HTML-formaterade fakturor, är Timeswerks en utomordentlig och väldigt användbar app för självgående entreprenörer.

Timelogger (gratis)

Perfekt för dig som behöver ha lite utförligare koll på din tid. TimeLogger fungerar även under tiden du använder andra program. Du kan starta flera tidtagare samtidigt, justera tider, associera uppdrag med klienter och kategorier, och skapa skräddarsydda texter eller rapporter av din loggade tid. Appen går även att synkronisera med din Apple Watch.

Användare och lösenord

eWallet (75 kr)

Illium Software erbjuder genom den här appen lösenordshantering med 256 bitars AES–kryptering. Det går också bra att synka informationen till en PC. Lagra lösenord, PIN-nummer, användarnamn, banknummer, reseklubbar och all möjlig viktig information som du vill skydda i den här appen. Mycket användbar!

Lockbox (Gratis)

Ett gratisalternativ till eWallet. Lockbox låter användaren lagra och skydda privata anteckningar, lösenord, kreditkortsnummer och PIN-koder. Användardatan är krypterad och skyddad av en hemlig kod som du själv bestämmer.

LÄSTIPS: 7 appar som underlättar i vardagen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla