Sponsrad

Trygghet - den viktigaste faktorn i valet av nanny

NannyPoppins
Av: NannyPoppins
Lästid: 3 minuter
24 Apr 2020

Intresset för att ta hjälp av en nanny har ökat mycket den senaste tiden. En tänkbar anledning kan vara att många vill ha sina barn hemma just nu och då är det extra viktigt att man kan känna sig trygg med sin nanny. NannyPoppins är ett företag som arbetar mycket aktivt med att erbjuda trygga och omsorgsfulla nannys.

För många familjer kan det vara en utmaning att få vardagspusslet att gå ihop. Det handlar om allt från matlagning, städ, tvätt till hämtning och lämning på förskola eller skola, samt att skjutsa sina barn till fritidsaktiviteter. Samtidigt har man som förälder ett arbete att sköta, behov av att motionera och vänner att umgås med. Det är svårt att hinna med allt, precis hela tiden. Ett sätt att frigöra mer tid är därför att ta hjälp av en nanny. Många familjer vill ha sina barn hemma nu med anledning av Coronvirusets spridning i samhället och då kan det vara aktuellt med barnpassning, så att föräldrarna ska kunna arbeta när de är hemma.

NannyPoppins

Nanny - några timmar eller på hel eller deltid

Nu när efterfrågan har ökat på nannys så har NannyPoppins sett till att rekrytera fler barnvakter, men också erbjudit de som redan är anställda att arbeta fler timmar. Behoven gällande barnpassning kan skilja sig åt betydligt mellan olika familjer - vissa behöver hjälp med hämtning och lämning från förskolan någon enstaka timme i veckan. Medan andra har barn vars förskola har stängt med anledning av COVID19 och behöver omsorg på heltid eller deltid för att föräldrarna ska kunna arbeta på dagtid. Behoven skiljer sig således mycket åt och NannyPoppins anpassar sin verksamhet så att alla som vill ha hjälp, ska få hjälp.

Trygga och engagerade barnvakter

Det är viktigt att man kan känna sig trygg när man får hjälp av en barnvakt. NannyPoppins har därför enbart nannys som har dokumenterad erfarenhet av att passa barn tidigare och har goda referenser. Innan en person anställs som nanny hos NannyPoppins så genomgår de en mycket omsorgsfull rekryteringsprocess, med djupintervjuer och tester. Företaget har vidare utvecklat en väldigt omfattande bakgrundskontroll, där företaget begär ut offentliga uppgifter från svenska myndigheter för att säkerställa att nannyn inte förekommit i myndighetsärenden som gör den olämplig som nanny. Vidare gör företaget kontroll av personens belastningsregisterutdrag, vilket är praxis. Sammantaget har NannyPoppins en kontroll av varje tilltänkt barnvakt som sannolikt vida överstiger den kontroll som görs av skolor och förskolor innan de anställer. Vill du veta mer om hur NannyPoppins anställer sina barnvakter?

Nannys i hela Sverige

NannyPoppins finns över hela Sverige och kan bistå din familj oavsett var ni bor i landet. Företaget skräddarsyr upplägg utefter vad ni önskar och ser till att sätta ihop er med en nanny, barnflicka, som de tror fungerar bra för just er.

Frigör tid med en barnvakt

Att ta extern hjälp med barnomsorg är ett mycket bra sätt att frigöra tid för sådant som man vanligtvis inte hinner med. Hör av dig till NannyPoppins om du är intresserad så kan du få ett prisförslag. Det finns naturligtvis andra företag som erbjuder barnpassning också, exempelvis nanny på myNanny.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla