Nöje > livsstil

10 julfilmer du inte får missa!

Maxa julen med gryma filmer!

Julen är här! Vilket betyder lussebullar, glögg, pepparkakor och julfilmer! Är det bara jag eller hur mysigt är det inte när man äntligen slår på en julfilm? Idag ger vi tips på två nyheter och åtta andra julfilmer du inte får missa i år! Så planera in en mysig filmkväll för nu är det dax att komma i julstämning.

Av: Redaktionen
Lästid: 3 minuter
7 Dec 2017

Det är inte långt kvar till julafton nu, om vi ska vara mer exakta är det endast hela 17 dagar kvar. Har ni börjar julpynta än? Annars kanske det börjar bli dags att ta fram stjärnorna och ljusstakarna. Jag själv är klar med julpyntet sedan förra helgen och räknar ner dagarna med hjälp av julkalendern. För mig är det ett måste att se SVT julkalendern varje år. Det ger alltid lite extra julkänsla. Utöver julkalendern är alltid filmer ett het tips för att hamna i julstämning. Så idag tipsar vi om 10 julfilmer du inte får missa!

1, The Holiday: Filmen som handlar om tjejer som tröttnat på sitt liv och bestämmer sig för att komma bort ett tag. Tjejerna bestämmer sig för att byta hus med varandra under julen. Vilket leder till att när det minst anar det knackar kärleken på dörren…

2, All i want for christmas: Julen är barnens högtid, i denna film får vi välja de två syskonen Ethan och Thora som endast har en önskan i jul. Önskan om att deras frånskilda föräldrar ska bli tillsammans igen.

3, Elf: Vill du skratta, då är Elf filmen för dig. En komedi som handlar om en pojke som blivit uppfostrad av tomtenissar- Men som under jul återvänder till staden för att hitta sin biologiska far.

4, Ensam hemma: En klassiker, har finns det inte bara en film att välja mellan! Varför inte köra ett maraton?

5, Grinchen: Är du en som kanske inte gillar jul? Grinchen är då filma för dig! En perfekt film som kanske kan ändra din tanke om julen. Filmen handlar om Grinchen som faktiskt också hatar allt och alla som har något med julen att göra. Utklädd till tomte bestämmer han sig därför för att stjäla julen från stadens invånare.

6, En underbar jävla jul: Vill du se en svensk komedi har du denna film. Där vi får följa Simon och Oscar som är ett par och som ska bli föräldrar. En hemlighet familjen inte vet om, men som de nu tänker berätta under jul.

7, Nyheten Bad Moms 2: Handlar om tre undervärderade och överbelastade mammornas gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar. Målet är att skapa den perfekta semestern för sina familjer. Samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: sina egna mammor.

8, Daddy’s Home 2: Handlar om Dusty och Brad som bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.

9, Polarexpressen: En liten pojke börjar tvivla på jultomtens existens. På julafton åker han med ett mystiskt tåg till Nordpolen, med förhoppning om att där träffa jultomten.

10, Astrid jul: Bli ett barn igen! Alla våra 8a favoriter från Astrid är samlade för att fira jul. Följ med Saltkråkan, Pippi Långstrump och Ronja Rövardotter och många fler under deras julfirandet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla