cady
Nöje > livsstil

5 presenter att ge till en pessimist

Unsplash
Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
8 Mar 2019

Är det vännen du först av alla ringer till när precis inget går åt skogen bara för att du vet att vännen oavsett vad som hänt kommer att hålla med dig, stötta dig och skylla på att världen är emot er båda? Då är det din pessimistvän! Vi alla har en pessimistisk BFF som med sina sanningsteorier om ödets olycka och kärlekens hopplöshet förgyller våra gråa dagar. Se därför till att fira din vän lite extra kommande år - det kan han/hon behöva!

1. Töntiga citat

Det finns inget pessimisten saknar respekt för som töntiga citat som Carpe Diem. Samla dina favoritcitat, skapa dina egna posters och ge cynikern lite ny väggkonst som present!

poster-citat

2. The Secret

Boken har slagit undan fötterna på många pessimister då den från början till slut förklarar hur en positiv tankekraft kan få saker som känns omöjliga att hända. Med andra ord en pessimists värsta mardröm.

BESKRIVANDE-NAMN

3. Mix CD med glada låtar

Samla dina bästa 90-tals hit på en härlig mix-cd! Pessimisten kommer ändå aldrig kunna lyssna på den eftersom ingen äger en CD-spelar idag! Eller? Det var ju faktiskt bättre förr..

BESKRIVANDE-NAMN

4. Mugg

För inget känns så bra som en mugg med ett pessimist-citat på.

mugg present till pessimist

5. Villfarelser

Följer inte din vän instagramkontot “Villfarelser” så är jag ledsen, din vän är inte en riktig pessimist. Hjälp din vän att komma ikapp med Villfarelsers 103 bästa bilder med tillhörande citat från boken Krama mig hårt din jävel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla