cady
Nöje > livsstil

5 tricks till en lat men lockande midsommar!

Midsommar
Av: Josefin
Lästid: 2 minuter
15 Jun 2022

Är du ute i sista minuten med midsommarfirandet? Eller känner du att pricken över i:et saknas? Kolla in mina 5 tips på hur du sätter ribban för en midsommarsuccé!

1. Is i stora lass

Frys kuber med is och ha i något vackert! Använd till drinkar eller som kylare till en flaska. Detta knep går att variera i all oändlighet genom att använda t.ex. frukt, blommor, mynta eller gurka!

ice_cubes

2. Dessert på pinne

Är ni många på midsommar kan det vara en utmaning att få till en efterrätt som inte känns för mycket som något som serveras i en skolmatsal. Använd grillpinnar och trä på vad som helst som är sött och gott!

desert_på_pinne

3. Snittar för den snåle

Fyll ut potatissalladen, köttet och sillen med snittar så slipper du tillaga flera olika rätter.

bild_namn

Källa: ICA.

4. Nattmat

Det finns inget som betyder så mycket för så många som nattmat. Ställ fram rester eller servera varmkorv när gästerna börjar bli trötta för en välbehövd energikick.

5. För en bra gemenskap…

…lekar!

Här är smaken som baken - många har tröttnat på klassiska lekar som säckhoppning och springa med ett ägg på en sked. Samtidigt förtjänar midsommar mer än en spel-app på din mobil som ändå åker fram varje helg.

Hur mycket jag än önskar att jag hade förstått spelreglarna från New Girl så är det allra bäst att på midsommar leka lekar som faktiskt alla förstår - men en modifikation kan bara göra gott!

Här kan du hitta roliga lekarna!

Midsommar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla