bic
Nöje > livsstil

7 Appar som underlättar i vardagen

Appar som underlättar

En ny vecka med nya utmaningar och tips! Idag kommer vi ge er sju stycken appar som underlättar i vardagen, både inom nöje, jobb och studierna.

Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
22 Jan 2018

Forskare säger att vi använder i genomsnitt endast 3 (!) av de tiotal appar vi har på mobilen. Men fortfarande finns det några som är sådana där riktiga “Life savers”, här kommer sju appar som underlättar i vardagen!

Songkick

Appen som hjälper dig att inte missa konserterna med dina favoritband och artister. Utifrån dina favoriter håller appen reda på konserter och festivaler i din närhet. Både från dina favoriter och andra som skulle kunna vara intressanta för dig.

Google översätt

Hjälper dig att snabbt översättare det du skriver till 103 olika språk. Offline och utan internetavslutning kan kan Googel översätt till 59 språk. Även en snabböversättning med hjälp av kameran på din mobil eller surfplatta, samt en snabb översättning på tvåspråkiga konversationer i realtid.

Lastpass

Har du svårt att hålla koll på alla dina lösenord? Då är Lastpass kanske något för dig. Med hjälp av en lösenordshanterare kan du lagra alla dina lösenord på ett och samma ställe. Vilket gör att du kan slappna av och inte behöva ha papper eller massvis med lösenord i huvudet. Supersmart!

Evernote

Den perfekta appen för dig med många bollar i luften. En app som samlar alla dina anteckningar i kategorier och gör dem sökbara. Du kan även lägga till bilder, checklistor, och mycket mer. En app du kommer åt både via dator, mobil, surfplatta och i webbläsaren.

Trello

Har du många bollar i luften, men gillar inte att anteckna ner allt som i en kalender? Trello är det perfekta bollplanket för små som stora projekt och fungerar som en digital anslagstavla.

Office Lens

Använd din mobil eller platta som en skanner. Ta en bild, oavsett vinkel, och låt denna app hjälpa dig att exportera vidare bilden. Både som bild eller dokument. Denna app hjälper dig att exportera material till en mängd olika tjänster, t.ex. Dropbox, Google Drive, One Drive m.fl.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla