Nöje > appar

7 Appar som underlättar i vardagen

Appar som underlättar

En ny vecka med nya utmaningar och tips! Idag kommer vi ge er sju stycken appar som underlättar i vardagen, både inom nöje, jobb och studierna.

Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
22 Jan, 2018

Har du någon gång undrat vad låten på radion du hör heter eller hur man säger jag älskar dig på italienska? Kanske har du undrat hur din utväcklig inom träningen går eller vart nästa konsert med din favoritartist kommer vara? Idag tipsar vi dig om apparna som som hjälpa dig med dessa frågor. Dessa appar är gratis och finns för både iPhone, Android.

Songkick
Appen som hjälper dig att inte missa konserterna med dina favorit band och artister. Utifrån dina 20 favoriter håller appen reda på konserter och festivaler i din närhet. Både från dina favoriter och andra som skulle kunna vara intressanta för dig.

Googel översätt
Hjälper dig att snabbt översättare det du skriver till 103 olika språk. Offline och utan internettavslutning kan kan Googel översätt till 59 språk. Även en snabböversättning med hjälp av kameran på din mobil eller surfplatta, samt en snabb översättning på tvåspråkiga konversationer i realtid.

Lastpass
Har du svårt att hålla koll på alla dina lösenord? Då är Lastpass en möjligt för dig. Med hjälp av en lösenordshanterare kan du lagra alla dina lösenord på ett och samma ställe. Vilket gör att du kan slappna av och inte behöva ha papper eller massvis med lösenord i huvudet. Supersmart!

Evernote
Den perfekta appen för dig med många bollar i luften. En app som samla alla dina anteckningar i kategorier och gör dem sökbara. Du kan även lägg till bilder, checklistor, och mycket mer. En app du kommer åt både via dator, mobil, surfplatta och i webbläsaren

Runkeeper
En populära träningsapp som hjälper dig att spåra alla dina aktiviteter. Du kan tävla med vänner och andra i personliga, lokala och globala utmaningar. Samtidigt som du  håll koll på din utveckling och se allt utmålat i inspirerande grafer och topplistor.

Office Lens
Använd din mobil eller platta som en skanner. Ta en bild, oavsett vinkel, och låt denna app hjälpa dig att exportera vidare bilden. Både som bild eller dokument. Denna app hjälper dig att exportera material till en mängd olika tjänster, t.ex. Dropbox, Google Drive, One Drive m.fl.

SoundHound.
Hört en låt på radion du bara måste ha? Då är SoundHound appen för dig. Denna app hjälper dig genom skanna av låten för att ge dig namnet och den info du behöver för att hitta rätt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla