Nöje > livsstil

ACT-Tredje Generationens Kbt

ACT

ACT, acceptance and commitment therapy, är den senaste utvecklingen inom KBT och syftar till att hjälpa människor hitta ett nytt förhållningssätt till tankar.......

Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
14 Jun 2017

Liza Skoglund

Diplomerad samtalsterapeut i Psykosyntes, steg-1 utbildad ACT-terapeut och yogalärare.

”Yesterday I was clever so I wanted to change the world, today I am wise so I am changing myself” ”Jag har jobbat med media och kommunikation i 20 år och personlig utveckling under de senaste tio. Citatet ovan sammanfattar det som jag ser som min uppgift; att vägleda till en förståelse för att det är du själv som har nycklarna till att förändra ditt liv; att sprida kunskap och insikt som leder från reaktivitet till medvetna val – och i förlängningen ett meningsfullt, rikt liv.

För mig är medveten närvaro ingången och förutsättningen för att kunna förändras. Det är först när vi kan stanna upp och landa i oss själva som vi har möjlighet att verkligen förändra och välja det som gynnar oss och leder framåt.

Jag tror på ödmjukhet, tacksamhet och godhetens kraft och vill göra en verklig skillnad för människor, och jag gör ingen skillnad mellan människor.”

Helene Schöldsten

Jag är dipl. coach med KBT-inriktning och steg-1 utbildad ACT-terapeut. Jag har 25 års erfarenhet inom näringslivet i olika roller och som chef inom kommunikation och business operations. De senaste sju åren har jag arbetat som consult inom reklambyråbranschen samt som coach och samtalspartner.

Min fascination för och intresse kring människors beteenden och hur man kan ta sig fram här i livet oavsett vad man gör eller vilka utmaningar man har, har alltid varit en viktig utgångspunkt för mig. Att utvecklas som människa och tackla de utmaningar som finns i privatlivet eller på arbetsmarknaden har alltid varit en drivkraft för mig som chef, coach, terapeut, vän och medmänniska.

Jag har en stark tilltro till individens förmåga att utvecklas och klara av utmaningar i livet och att vi är rustade för det. Det är dock inte alltid som vi vet hur vi ska ska använda dessa förmågor när vi behöver dem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla