Sponsrad

Anledningen till att du inte ska dölja, torka ut eller skrubba bort finnen!

Brukar du blunda för ett problem? Om du har finnar (akne) ska du inte dölja, skrubba eller torka bort finnen eftersom aknebakterien fortfararen finns kvar i dina porer. Det gäller vid all akne även om den kan kännas mild och obetydlig.

Av Basiderm, 12 Feb, 2018
Speciellt anpassade hudvårdsprodukter för känslig och fet hud med tendens till finnar http://www.basiderm.se/

Brukar du blunda för ett problem? Om du har finnar (akne) ska du inte dölja, skrubba eller torka bort finnen eftersom aknebakterien fortfararen finns kvar i dina porer. Det gäller vid all akne även om den kan kännas mild och obetydlig. Det du måste göra är att öppna porerna och döda aknebakterierna med hjälp av läkemedel, annars sopar du bara problemet under mattan. Det är extra viktigt att ha en fungerande hudvårdsrutin som kan skapa de bästa förutsättningarna för din aknebehandling. Basiderm är ett naturligt val för många och 93 %* av personer som genomgår medicinsk aknebehandling rekommenderar Basiderm. Det är speciellt anpassade hudvårdsprodukter för känslig och fet hud med tendens till finnar.

Tips! Influencern Moa Murderness undersöker varför vissa får och andra slipper akne. Finns längre ned på sidan!

Vad är Basiderm?
Hudvårdsserien Basiderm är speciellt utvecklad av dermatologer för känslig och fet hud med tendens till finnar. Produkterna är testade och utvecklade för att på ett milt sätt rengöra, återfukta, skydda och bibehålla hudens naturliga balans. Basiderm innehåller avancerade ingredienser som gör produkten lämplig att använda för de med känslig och fet hud med tendens till finnar! Men framförallt till dig som använder läkemedel, för att ta bort aknebakterien en gång för alla. Som inte blundar för att aknebakterien trots allt finns kvar när du väljer att istället torka ut, skrubba eller dölja finnen.
Det finns två Basiderm-produkter, en ansiktsrengörare och en återfuktare!

Basiderm Foam Wash är en cleanser (ansiktsrengöring) som är utmärkt att använda som första steg i en hudvårsrutin. Det är en mild och lugnande cleanser som rengör effektivt och skonsamt utan att torka ut huden. Lågt pH bidrar till att bibehålla den normala hudbarriären. Produkten är dessutom utan tvål, parabener och alkohol.

Basiderm Daily Moisturizer som är en lättabsorberad ansiktskräm som återfuktar huden i 24 timmar och som fungerar utmärkt att använda efter att du rengjort ansiktet. Men framförallt, om finnar uppstått, ska du fortsätta att använda den efter att behandlingen med ett läkemedel varit framgångsrik. Basiderm Daily Moisturizer skyddar och motverkar glansig hy samt lämnar huden matt. Basiderm Daily Moisturizer är en av få produkter för hud med tendens till finnar som innehåller solskyddsfaktor, eftersom sol och akne är en dålig kombination och framförallt om du genomgår en medicinsk aknebehandling.

Produkterna Basiderm Foam Wash och Basiderm Daily Moisturizer är särskilt utformade för att användas tillsammans för bästa resultat. De är även lämpliga för känslig hud som genomgår medicinsk aknebehandling.

En daglig hudvårdsrutin
Om du har en känslig och fet hud med tendens till finnar är det viktigt att du använder speciellt anpassade hudvårdsprodukter för din hudtyp vid en daglig rutin. Basiderm är för många ett naturligt val eftersom den är anpassad för just den hudtypen. Dessutom utvecklad av dermatologer!

Ett bra sätt att strukturera din dagliga hudvårdsrutin är att;
1.Rengöra ansiktet ordentligt med Basiderm Foam Wash som är en skonsam och lugnande rengöring som inte torkar ut huden. Torka av ansiktet med en handduk.

2.Om du nu har akne skall du applicera ett läkemedel (rådfråga apoteket, skolsköterska eller läkare) över hela det drabbade området. Det är så du bäst kan både öppna porerna och döda aknebakterien (P. acnes). Inte genom att dölja, torka ut eller skrubba bort finnen.

3.Därefter appliceras den balanserade och lättabsorberade Basiderm Daily Moisturizer, som inte täpper igen porerna, för att återfukta och skydda huden.

Ta fighten mot akne med en ordentlig hudvårdsrutin och behandling av aknebakterien! Annars sopar du bara problemet under mattan!

*Studien gjord på personer under medicinsk aknebehandling (Study SPR18201 & SPR18150).

TIPS!
Nyfiken på vad akne är och varför vissa får mer än andra eller inte alls? Se influencern Moa Murderness intervjua en dermatolog där hon tar upp dessa och andra intressanta frågor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!