Sponsrad

Anledningen till att du inte ska dölja, torka ut eller skrubba bort finnen!

Speciellt anpassade hudvårdsprodukter för känslig och fet hud med tendens till finnar http://www.basiderm.se/

Brukar du blunda för ett problem? Om du har finnar (akne) ska du inte dölja, skrubba eller torka bort finnen eftersom aknebakterien fortfararen finns kvar i dina porer. Det gäller vid all akne även om den kan kännas mild och obetydlig.

Av: Basiderm
Lästid: 3 minuter
12 Feb 2018

Hudvårdsserien är speciellt utvecklad av dermatologer för känslig och fet hud med tendens till finnar.
Produkterna är testade och utvecklade för att på ett milt sätt rengöra, återfukta, skydda och bibehålla hudens naturliga balans.

Har du känslig och fet hud samt får finnar ofta?

Basiderm är ett naturligt val för många och 93 %* av personer som genomgår medicinsk aknebehandling rekommenderar Basiderm.

*Studien gjord på personer under medicinsk aknebehandling (Study SPR18201 & SPR18150).

Tips! Influencern Moa Murderness undersöker varför vissa får och andra slipper akne. Se film längre ner på sidan.

Två produkter - ansiktsrengörare och återfuktare

Basiderm Foam Wash är en cleanser (ansiktsrengöring) som är utmärkt att använda som första steg i en hudvårdsrutin. Det är en mild och lugnande cleanser som rengör effektivt och skonsamt utan att torka ut huden. Lågt pH bidrar till att bibehålla den normala hudbarriären.
Produkten är dessutom utan tvål, parabener och alkohol.

Basiderm Daily Moisturizer är en lättabsorberad ansiktskräm som återfuktar huden i 24 timmar och fungerar utmärkt att använda efter att du rengjort ansiktet.
Men framförallt, om finnar uppstått, ska du fortsätta att använda den efter att behandlingen med ett läkemedel varit framgångsrik.
Basiderm Daily Moisturizer skyddar och motverkar glansig hy samt lämnar huden matt. Den är en av få produkter för hud med tendens till finnar som innehåller solskyddsfaktor, eftersom sol och akne är en dålig kombination och framförallt om du genomgår en medicinsk aknebehandling.
Produkterna är särskilt utformade för att användas tillsammans för bästa resultat.

Varför Basiderm?

Om du har en känslig och fet hud med tendens till finnar är det viktigt att du använder speciellt anpassade hudvårdsprodukter för din hudtyp vid en daglig rutin. Basiderm är för många ett naturligt val eftersom den är anpassad för just den hudtypen. Dessutom utvecklad av dermatologer!

Basiderm innehåller avancerade ingredienser som gör produkten lämplig att använda för de med känslig och fet hud med tendens till finnar! Men framförallt till dig som använder läkemedel, för att ta bort aknebakterien en gång för alla. Som inte blundar för att aknebakterien trots allt finns kvar när du väljer att istället torka ut, skrubba eller dölja finnen.

Skapa dig en hudvårdsrutin

Det du måste göra är att öppna porerna och döda aknebakterierna med hjälp av läkemedel, annars sopar du bara problemet under mattan. Det är extra viktigt att ha en fungerande hudvårdsrutin som kan skapa de bästa förutsättningarna för din aknebehandling.

Ett bra sätt att strukturera upp din dagliga rutin är att:

1. Rengöra ansiktet ordentligt med Basiderm Foam Wash som är en skonsam och lugnande rengöring som inte torkar ut huden. Torka av ansiktet med en handduk.

2. Om du nu har akne skall du applicera ett läkemedel (rådfråga apoteket, skolsköterska eller läkare) över hela det drabbade området. Det är så du bäst kan både öppna porerna och döda aknebakterien (P. acnes). Inte genom att dölja, torka ut eller skrubba bort finnen.

  1. Därefter appliceras den balanserade och lättabsorberade Basiderm Daily Moisturizer, som inte täpper igen porerna, för att återfukta och skydda huden.

Ta fighten mot akne med en ordentlig hudvårdsrutin och behandling av aknebakterien. Annars sopar du bara problemet under mattan!

TIPS!

Nyfiken på vad akne är och varför vissa får mer än andra eller inte alls? Se influencern Moa Murderness intervjua en dermatolog där hon tar upp dessa och andra intressanta frågor.

Mer om köp av Basiderm hittar ni här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla