Nöje > livsstil
Let's Dance!

Den 13e upplagan av TV4:s brakarshow Let’s Dance sätter igång nu på fredag!

Årets deltagare

Det är en påse gott och blandat vi får se på dansscenen i årets upplaga; allt från skådespelare, youtubers till författare har klackat om, klämt ner sig i tajta trikåer och antagligen klagat över träningsvärk de senaste veckorna.

THERESE ALSHAMMAR

Elitsimmaren med fler medaljer än vad hennes wikipediasida får plats med. En sak är säker, det finns ingen som har ett sådant vinnarpsyke som en elitidrottare.

GUNDE SVAN

Legendariske längdskidåkaren med en lång karriär som programledare i diverse TV-program. Om Gundes dansmoves är lika smittsamt som hans leende, det återstår att se!

BRITT EKLAND

Bondbruden som du kanske senast såg i Svenska Hollywoodfruar. En kvinna med ypperlig elegans och käckhet.

GUSTAF HAMMARSTEN

Han spelade gangsterkungen i succén Gåsmamman och nu får vi se Gustaf Hammarsten byta ut skådespeleriet mot samba.

CLAES MALMBERG

Lottas pappa på Bråkmakargatan. En komiker med en inställning till livet vi avundas. Råkade tacka ja till Let’s Dance av misstag. Tur i oturen!

Foto: Stefan Söderström, mynewsdesk

MARGAUX DIETZ

Bloggerskan, youtubern, influencern, som ”broke the internet” när hon lät sina följare följa henne under hennes förlossning, en video som fått över 800 000 visningar.

DANIEL NORBERG

Många har missat att Daniel först var aktuell i Idol år 2010 där han kom på åttondeplats. Idag är Daniel mest känd för sina klipp på Youtube, där han tillsammans med sin bror producerar parodier på bland annat bidrag från Melodifestivalen.

JON HENRIK FJÄLLGREN

Heejajajååjajajeeee!

Okej, Jon gör det bättre. Den svensk-samiske artisten är mest känd för sina två deltagande i Melodifestivalen och Talang.

VIKTOR FRISK

En man med många talanger. Kärt barn har många namn. En man med många järn i elden. Bloggare, författare och artist. Du kanske har sett honom ‘Shuffla’ tillsammans med Samir i förra veckans Melodifestivalen?

MARTINA HAAG

Författare och krönikör men även kritikerrrosad skådespelerska. Veteran i På Spåret - en person du inte vill spela TP (Trivial Pursuit) mot!

NIKKI AMINI

PR-proffset som senast satt i Idol-juryn där hon med sitt poker face spådde nästa världsstjärna.

Programledare är Tilde de Paula Eby och hennes vapendragare David Hellenius.

Missa inte säsongspremiären av Let’s Dance, kl. 20.00 på TV4!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla