Nöje > livsstil

Årets julklappar från Musikhjälpens auktion!

@tivemarkdesign @betuttadkruka
Av: Felicia
Lästid: 3 minuter
10 Dec 2018

Årets julklapp 2018 är det återvunna plagget. Och visst speglar det svenskens förhållning till miljö, intresse för hållbarhet och oro för klimatet. Att som konsument kräva att fler företag tar avstånd från konsumtionshets leder också till att fler och fler kreatörer får ta utrymme. Och varför inte kombinera nytta med nöje när vi väl är i farten. Musikhjälpens sida på Tradera är en perfekt plats att spana efter kreatörer som tar ställning, är nyskapande och som inspirerar!

Handmålad Vintage Jeansjacka @tivemarkdesign

View this post on Instagram

Har nyss lagt upp denna på Tradera, som bidrag till musikhjälpen. Buda hem årets snyggaste jacka, för rätten att funka olika! 🌸 #MH18

A post shared by TivemarkDesign (@tivemarkdesign) on

Lina Tivemark är en Stockholmsbaserad kreatör som arbetar med att ge saker ett andra liv. I Musikhjälpens auktion säljer hon en jeansjacka med handmålat tryck som i skrivande stund har en prislapp på 499:-. Förutom att arbeta med upcycling är Lina proffs på att skapa smycken av lera!

3x Betuttad kruka @bettudadkruka

View this post on Instagram

La nyss ut en aktion för #mh18 på tradera! In å bjuda hem 3 krukor och stöd att alla har rätt att funka olika! DELA GÄRNA!

A post shared by Betuttad♻️ (@betuttadkruka) on

Konstnären Sofia Fredricks Sprung skapade de omtalade bröstkrukorna lite av en slump. Idag fyller de hennes flöde på Instagram i alla dess former och färger - precis som det ska vara. Budgivningen på tre av hennes kreationer är uppe i över 3000 kronor. Heja Sofia och heja tuttar!

Sminksession med SFX makeup-duon Ellimacs! @ellimacssfx

View this post on Instagram

Had a great time at @comicconparis!!🔥🧟‍♀️🇫🇷 I want to say THANK YOU to my lovely zombie models and everybody who stopped by and said hi!!💕🤩 #comicconparis #comiccon #thewalkingdead #makeupartist #youtuber #ellimacsfx #twd #winslow #zombie #zombiemakeup #horror #cosplay #costume #DIY #makeuptutorial #youtuber #makeup #makeupartist #ellimacs #halloween #halloweenmakeup #halloween2018 #kryolan #cinewax #fxmakeup #mehronmakeup #fakeblood #makeup

A post shared by Ellimacs SFX Makeup Tutorials (@ellimacssfx) on

Svenska duon Ellinor och Mac är producenterna bakom Youtubekontot Ellimacs SFX Makeup. Med strax under 150 miljoner visningar på Youtube auktionerar duon ut en sminkning i förmån för Musikhjälpen. Läs mer om auktionen här!

I helvete heller @broderauttexten

View this post on Instagram

Nä, jag säljer inte mina broderier, men som seden bjuder auktionerar @broderauttexten ut årets mest gillade broderi till förmån för @musikhjalpen . Auktionen finns på @traderacom (se länk i bio👆) och administreras av @valkommenhemtillmalmo , en livestream som går av stapeln den 15/12, arrangerad av studenter på Malmö Universitet. Allt till förmån för Musikhjälpen. BUDA BUDA BUDA!! #mh18 #musikhjälpen

A post shared by Broderauttexten (@broderauttexten) on

Instagramkontot Broderauttexten sätter stygn på det du ofta känner men inte kanske säger rakt ut. Broderiet “I helvete heller” är kontots mest gillade broderi och även fast skaparen inte säljer sina broderier auktioneras nu likeraketen ut! Vill du få hem broderiet? Då får du buda över de 1500 spänn budgivningen just nu ligger på.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla