Sponsrad

Bonusway - Spendera pengar samtidigt som du får dem tillbaka!

Spendera pengar samtidigt som du får dem tillbaka!

Att stå i långa köer, trånga omklädningsrum och kämpa sig fram bland människor under reahelgerna har aldrig varit något för mig. Jag är en av de som älskar nätshopping! Enkelt och smidigt, öppet alla dagar, dygnet runt. Prefekt för oss som inte ha tid eller lust att trängas ute på stan. 

Av Redaktionen, 22 Dec, 2017

Något jag nyligen upptäckt är att jag idag kan få tillbaka pengar av min shopping. Hur grymt är inte det? Jag får hem kläder från precis samma kedjor jag brukar handla på men samtidigt också en bonus. En bonus som sedan omvandlas till pengar.  Nu tänker några av er säker hurdå? Jo… Via Bonusway! Jag har under en vecka testat Bonusways app och är så nöjd!

På Bonusways hemsida beskriver man tjänsten på följande sätt: Bonusway är ett smartare sätt att shoppa via nätet. Gå till din favoritbutik via Bonusway och köp som vanligt samtidigt som du får pengar tillbaka till ditt bankkonto. Nätbutiken betalar oss en försäljningsprovision på ditt köp, som vi sedan delar med dig i form av bonus

Visst låter det bra! Jag kan lova er det är precis lika bra som det låter.  Det första du gör för att komma igång är att starta ett konto. Detta gör du via att registrera din mail eller ditt Facebook konto. För att få kontot extra säker kan du också registrera ditt telefonnummer. När det är gjort kan du börja shoppa! Under varje ”butik” står det tydligt hur många procent bonus du får via dina köp. Observera att bonusen räknas av varans eller tjänstens pris exklusive moms och frakt. När du har fått bonus för över värdet av 150 kronor, få du beloppet överfört till ditt bankkonto. Du kan också via Bonusway se rabatter och erbjudande. Enkelt och smidigt!

Om jag ska vara 100 procent ärlig med er vet jag inte riktigt vad jag skulle kunna klaga på. Måste jag hitta något så skulle det vara att inte alla affärer finns. Men jag tror absolut att de jobbar på att ansluta flera aktörer och öka sitt sortiment hela tiden. Jag har använt appen (Bonusway) i en vecka nu och är helt förälskad. Appen kommer utan tvekan hamna bland mina favoriter!  Ett riktigt hett tips till alla och speciell till er studenter. Ni får både pengar tillbaka när ni handlar hos dem samtidigt som ni sparar in tid. Shoppa på tåget på vägen hem och du kan lägga en extra timme till jobb eller studier!

Bonusway har även varit snälla att ta fram välkomstbonus till oss! Skriv “piraja” när ni skapar ett konto via appen och får 100kr i bonus!

Bonysways hemisda: www.bonusway.se

Bonysways app: Google Play och Appstore

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!