cady
Nöje > nöje

COMIC CON Stockholm 5–7 november 2021

Foton: Comic Con
Av: Tina Gardsten
Lästid: 4 minuter
4 Nov 2021

Ända sedan 2015 har Comic Con arrangerats och skapat oförglömliga minnen för tiotusentals små och stora fans i Malmö, Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. 2019 lockade Comic Con Stockholm över 30 000 glada besökare.

Över åren har stora spelbolag som Nintendo och Playstation visat nya spel. HBO Nordic, FOX och SF Studios är bara några exempel på utställare från film och TV. Serieförlag som Bonnier och Fria Ligan brukar delta plus skolor, merch-försäljare och annat kul.

Bild från Comic Con 2019

På Comic Con kan du ta en bild tillsammans med några av gästerna som kommer, eller skaffa dig en autograf. På de olika scenerna kan du delta i frågepaneler med kändisar och kreatörer, ta del av speldemonstrationer, lyssna till viktiga och intressanta samtal, se live drawings eller tävlingar i cosplay.

I Artist Alley hittar du flera självständiga kreatörer, besök Comic Village för professionella tecknare eller testa ett nytt spel i vårt brädspels-område.

Träffa dina idoler i år på Comic Con. Träffa filmstjärnorna direkt från Hollywood, serietecknare från Marvel och DC, grymma gamers, digitala kreatörer, vassa författare och skickliga cosplayers.

Varje år kommer alltid aktuella gäster inom flera områden som deltar i frågepaneler, workshops, paneldiskussioner, Meet & Greets med mycket mera.

Passa alltså på att föreviga mötet med de specialinbjudna gästerna genom att ta en bild tillsammans, eller ihop med en autograf. Besök gästens profil för mer info om frågepaneler och fotomöjligheter.

GÄSTER:

Comic Con's kändisgäster 2021

Lana Parrilla
Vi känner den amerikanske skådespelerskan Lana Parrilla främst som Regina Mills / Den Onda Drottningen i ABC’s populära serie Once Upon a Time. Lana har prisats flerfaldigt för rollen som Regina Mills, bland annat för bästa skurk.

Träffa Lana Parrilla på Comic Con under fredagen och lördagen. För att delta i frågepaneler behöver du bara en inträdesbiljett till Comic Con (plats på panelen ges i mån av plats – först till kvarn.) Vill du också ha Lana’s autograf eller ta en bild med henne behöver du köpa till en autograf eller fotobiljett.

Felicia Day
Skådespelaren, manusförfattaren och producenten Felicia Day, även känd som “Queen of the Geeks”, har varit med i flertal tv-program och filmer, till exempel Supernatural (2005) och SyFy-serien Eureka (2006). Hon har även gjort rollen som “Vi” i den kultförklarade TV-serien Buffy och vampyrerna (2003). Felicia är dock mest känd för sitt arbete i webbvideo-världen.

Under helgen kommer du ha chansen att få Felicias autograf. Du kommer även ha möjlighet att föreviga stunden med ett foto tillsammans med Felicia.

Evanna Lynch
Evanna Lynch fick sin berömmelse när hon skildrade rollen som Luna Lovegood i Harry Potter-filmfranchisen för Warner Brothers.

Fredag den 5 november kommer Evanna Lynch till Comic Con Stockholm. Då kan du kan fotas tillsammans med henne, få en autograf eller delta i hennes frågepanel.

Övriga gäster:

Youtubekanalen MonteFjanton
MonteFjanton består av fyra medlemmar: Felix, Basse, Johan och Macke. De gör humorserier av olika slag som till exempel Felix Recenserar, matlagningsprogrammet Basses Rätt i Skafferiet och Mystikhörnan, samt andra sketcher och musikvideos. Kom till Comic Con Stockholm på fredagen 5 november för att träffa MonteFjanton, där de kommer premiärvisa en ny Felix Recenserar.

Yumi & Tomu Youtubers

Yumi & Tomu
Populära Yumi och Tomu är svenska youtubers, vloggers och digitala influencers. Yumi och Tomus kanaler behandlar allt möjligt men framför allt mycket dataspel.

Figghen Figgehn är en populär youtuber. På hans kanal kan ni kolla på olika typer av videos men största fokus på kanalen är datorspel, till exempel Farming Simulator, Minecraft, The Hunter, Arma 3 och mycket mer. Figgehn är med i nätverket United Screens .

Scott Koblish
Scott Koblish är en amerikansk serietecknare som har arbetat med mer än 600 böcker för Marvel och DC Comics som en penciller och även inker. Koblish har också haft en lång karriär som penciller, och arbetat för DC (Primal Age), Disney (Jet Pack Pets), Platinum Comics (The Weapon) och Marvel (Iron Fist, Uncanny X-Men: First Class, Marvel Adventures Iron Man).

Hans mest populära verk är som artist på Deadpool för Marvel, vilket han var i sex år. Under helgen kommer Scott Koblish att signera i Comic Village och delta i paneler.

Det finns några få biljetter kvar så skynda in på Comic Con’s webbplats för att få tag på en!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla