Nöje > livsstil

Då släpper Apple sina nya hörlurar - och de är inte små!

Unsplash
Av: Felicia
Lästid: 2 minuter
29 Jun 2018

2019 förväntas Apple släppa ännu en nyhet i form av on-ear hörlurar och det spånas redan om hur de skulle se ut, vilka funktioner de skulle ha och vad de i så fall skulle heta.

Har du sett ett avsnitt av Project Runway vet du att “in fashion - one day you’re in, and the next day you’re out” vilket stämmer. Inte bara inom modeindustrin utan när det gäller det mesta som har med trender att göra.

Apples airpods är så små som ett par hörlurar kan vara. Så pass små att jag tror det är många som avskräckts från att köpa ett par av rädsla att tappa bort de.
(Kanske därför man ser människor som aldrig aldrig någonsin tar av sig de).

via GIPHY

Men nu vill Apple tvärtom - nu är det stort som gäller igen. Apple tänker 2019 släppa deras första on-ear modell som inte bara kommer att konkurrera med jättar som Bose, utan även med Apples egna varumärke Beats By Dre.

Har du redan börjat måla upp en bild av hur Apples nya hörlurar skulle kunna se ut så är du inte den första. I en artikel av tyska nyhetssajten Curved.de illustreras hur de nya tillskottet till Apple-serien skulle kunna se ut:

hajek_apple_onear_design
hajek_apple_onear

Jag tror mer att de kommer att se ut så här:

garsson_vintergatan_skärmdump

Skärmdump svtplay

Skämt åtsido,

förutom designbiten som alltid är lika spännande så kan vi spåna vidare kring vilka nya funktioner som hörlurarna skulle tänkas ha. En trådlös laddningsstation och att hörlurarna skulle kunna mäta användarens hjärtfrekvens är två förslag. Brusreducering är en snarare en förväntan med tanke på att de senaste modellerna inom Dre-produktionen har detta.

Airpods går idag på närmare 2000 kr och den största konkurrenten inom high-end hörlurar Bose har sin modell Quietcomfort som kostar uppemot dubbelt så mycket. Så vi kan spekulera att det är närmare den prisklassen som den nya on-ear hörlurarna kommer att hamna i.

via GIPHY

Namn?

Det lär la gå i samma anda som resten av familjen. StudioPods, SoundPods, eller AudioPods är några av förslagen som Curved kommit med.

Men vem vet, Apple brukar ju överraska.

Källa: Macworld, Curved. Bilder: Curved

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla