Sponsrad

Den bästa julklappen

Matcha dina hörlurar med ett snyggt skal!
Av: Happy Plug
Lästid: 2 minuter
8 Dec 2017

Då och då har du en dålig dag i skolan när tiden verkar stå still. Slutligen är tortyren över och du är riktigt utmattad. Du är verkligen inte på humör för att höra slumpmässiga människor prata om sina problem under din pendling hem, så för att slappna av och få lite energi, bestämmer du dig för att ta fram hörlurarna, pumpa upp musiken och stänga av världen. Det råkar emellertid vara den dag då hela universum konspirerar mot dig. När du tar ut hörlurarna från din väska inser du att de på något sätt har trasslat ihop sig till en hopplös knut! Du har inte rört dem hela dagen, och de var helt normala i morse, men nu har de lyckats bli en oupplöslig röra.

Trasslade hörlurar är ett vardagligt problem. Fråga någon tonåring; De kan hantera dåliga betyg, uppbrott och föreläsningar från föräldrarna, men när hörlurarna blir trassliga är sammanbrottet inte långt borta. Mest frustrerande är att ingen vet hur hörlurarna kommer ihop sig själva. De flesta människor kan lösa en rubiks kub snabbare än de kan reda ut knutarna på sina hörlurar. Sluta slösa energi på detta mysterium och gå vidare till trådlösa lurar bara.

5 ANLEDNINGAR ATT KAPA TRÅDEN. GO WIRELESS!

1. Den uppenbara såklart, att slippa slösa tid och vara nära utbrott för att lösa upp trasslet.

2. Prata med din bästis samtidigt som du enkelt tar på och av olika outfits tills du hittar den perfekta. Du slipper trassla in dig i sladden och kan placera mobilen i garderoben, kom ihåg vart bara så den inte gömmer sig bland strumporna.

3. Slipp frysa om händerna i dessa kyliga tider då du enklare kan lägga mobilen i fickan eller väskan. Istället kanske du kan värma händerna med en värmande kopp choklad.

4. Lyft vikter, dansa, yoga, spring och bara känn dig fri utan sladd.

5. Det är snart jul och detta blir ett bra tillskott till önskelistan https://se.happyplugs.com/pages/wireless-collection

Hörlurarna finns i färgerna; Nude, White, Blush och Black.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla