Nöje > livsstil

Efter att smaktest på 2018 nya GB-glassar kan vi nu hjälpa dig att hitta din nya favorit.

Vilken tror du blir din favoriet?

Glassprognosen för år 2018 ser väldigt lovande ut! Det finns en favorit för alla och det kan vår studentpanel intyga. Kolla in några av nyheterna från GB här!

Av: Redaktionen
Lästid: 3 minuter
28 Feb 2018

Det är väl ingen redaktion i Sverige som säger nej till att smaka Gb Glace glassnyheter för 2018! I år mumsar vi gärna i oss extra mycket choklad efter skräcknyheten att det kanske tar slut en dag! Ett annat tema är fruktisglassen som börjar ta andelar från klassiska

Magnum intensiv dark

Om glassen: En glass med vuxen smak för alla chokladälskare. Med krämig chokladglass omsluten av ett krispigt skal av mörk choklad. Mummas.. Det som drog ner glassen och inte gav den en 55 var att chokladen runt om kunde varit lite mörkare/intensivare.

Betyg: 45.

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné

Om glassen: ett lyxigare alternativ för er som gillar Magnum Mandel. God chokladglass med chokladöverdrag som tillsamman med hasselnötter skapar en grymt god smak.
En glass som vi tror kommer bli en favorit för choklad och nöt älskare!

Betyg: 45

Magnum Mint

Om glassen: en dröm för er som älskar After Eight.
En krämig glass med perfekt minsmak omsluten av choklad. Ett stort plus var de krispiga sockret som gömde sig i chokladen runt glassen.

Betyg: 35

Marabou Mjölkchokladstrut

Om glassen: för er som vill ha en variant av den klassiska daim-struten. Efter att ha hört mycket gott om denna glass var förhoppningarna höga. Tyvärr levde glassen inte riktigt upp till de vi önskat. Det var en enormt god chokladsmak men lite för snål…

Betyg: 35

Solero Organic Juicy Peach

Om glassen: en rolig glass som lätt kan bli en favorit för fruktälskare.
Våran testpanel hade verkligen delade meningar kring denna glass. Fyllningen i mitten var två av våra tre i testpanelen skeptisk mot. Men roligt med lite nytänkande men ingen favorit tyvärr.

Betyg: 25.

Rocket

Om glassen: en typisk barnglass… En god och lagom söt isglass med fruktig mild smak. Ingen glass för er som gillar att bli förvånade då denna glass luktar lite mer än den smakar. Roliga färger och annorlunda form kommer nog göra detta till en barnfavorit.

Betyg: 25

Päronsplitt ekologisk

Om glassen: en klassiker som päronsplitt kan det aldrig gå fel. Precis lika god som vanligt och att den är ekologisk gör allt bara bättre! Det som dock är tråkigt med glassen är färgen. En päronsplitt ska vara grön inte gul?

Betyg: 35

Ben & Jerry’s peanut butter Cup’Wich

Om glassen: en dröm för er som gillar sega kakor och jordnötter. Tyvärr lite för lite glass för våran smak.. Precis lika goda smaker som vanligt. Något vi vet är en styrka hos Ben&Jerrys… Något som kanske kan förbättras är dock tankarna kring glassen. Lite svår äten då glassen mellan de två sega kakor pressas ut på sidorna när du tar en tugga.

Betyg: 35

####

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla