Nöje > Recensioner

En alla hjärtansdag för alla!

Glad alla hjärtansdag!

På onsdag är det alla hjärtans dag. En dag som är svår att undvika. Vi har idag valt att samla ihop lite tips till er alla där ute. Både till dig som är singel, vill dejta eller er som är i ett förhållande.

Av Redaktionen, 12 Feb, 2018

På onsdag är det återigen kärlekens dag, en dag man antingen älskar eller önskar inte fanns. Oavsett vad dina känslor kring denna dag är vill vi ge er de bästa tipsen för att få en dag ni inte glömmer.
Vi börjar hela inlägget med dejtingtips, sedan går vi över till tips för er singlar och tillslut tips för er som är i ett förhållande.

För den som vill dejta:

När det kommer till att dejta är första intrycket superviktigt. Den senaste tiden har nätdejting blivit väldigt populärt och något som de flesta singlar använder sig av. Idag ger vi er därför lite tips för att få till den klockrena dejtingprofilen.

 1. Bild
  Att ha en bild som speglar din personlighet är extremt viktigt. Man brukar säga att utsidan ofta ger insidan en chans och speciellt när det kommer till nätdejting.
  - Har du en bild när du spänner dig på gymmet tolkas du oftast som en person med mycket kroppsfokus.
  - En redigerad bild med massvis av filter ger en känsla av att du inte visar hela verkligheten.
  - En bild när du tränar, springer, spelar fotboll eller liknande visar en hurtig och aktiv bild av dig.
 2. När vi går vidare till text och information om dig gäller det att vara tydlig. Både när det kommer till vem du är, vad du är ute efter och vem du vill träffa.
  - Försök att slänga in lite humor i din text för att väcka intresse, var dock noga med att det inte blir för mycket av det “roliga”. Du vill ha en seriös text men samtidigt en text som sticker ut.
  - Låt inga oklarheter finnas med, får personen som läser din dejtingprofil ett bra intryck av dig kommer personen att höra av sig.
 3. Till sist kan ett tips vara att ha en “vill ha/vill inte ha”-lista. Här skriver du tydligt ner vad du är ute efter och vad du är mindre intresserad av, i punktform.

För dig som är singel

Att spendera alla hjärtans dag med någon du tycker om är det viktigaste. Om det är med din partner, vänner eller ensam spelar ingen roll. Det finns en hel del saker du kan unna dig sjäv denna dag. Lyxa till det lite extra och ställ inga höga krav på dig själv. Här nedan kommer en liten lista på tips att göra för sig själv under alla hjärtans dag.

1. Unna dig din favoritmat!
2. Gör ett eget hemmaspa
3. Träna
4. Köp hem ditt favoritsnacks och unna dig en myskväll
5. Se din favoritfilm
7. Bjud hem/umgås med nära och kära
9. Skäm bort dig själv med något du gillar, kanske en ny tröja? Eller en extra lång dusch.
10. Eller vet du vad… Gör ingenting. Strunta i allt som har med alla hjärtans dag att göra. Kolla på en skräckfilm eller en thriller, så länge det är totalt oromantiskt. Lev upp till klyschan och beställ en pizza i din pyjamas och njut av att slippa dela den med någon.

För er i ett förhållande

Hur många är det inte som satsar stenhårt inför alla hjärtans dag? På film ser vi hur hela dagen firas till max, allt ska vara dyrt och så romantiskt som möjligt. Det börjar med små lappar och slutar med ett frieri uppe på en takvåning i någon härlig stad. Visst hade man inte tackat nej till en sådan dejt. Men få har den ekonomin. Här kommer istället tio andra tips som är precis lika mysiga men mycket billigare:

1. Boka bord på en mysig restaurang
2. Gå på bio
3. Laga er favoritmiddag hemma och duka lite extra romantiskt
4. Kör på en mysig spakväll med massage, då har ni en anledning till att komma varandra lite närmre
5. Filmkväll? Ja, varför inte… Köp hem era favoritsnacks och kör en helkväll i soffa med bra film/serier och tända ljus.
7. Gå ut och unna er en fika eller drink. Supermysig aktivitet som inte behöver kosta särskilt mycket.
8. Spela bowling, minigolf eller varför inte träna tillsammans? Train together, stay together!
9. Gör om er första dejt.
10. Duka upp en picknick hemma, med er favorit plockmat. Häll upp ett varsitt glas med något gott att dricka och skåla för kärleken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!