Sponsrad

Fundly - tjänar pengar till klassen eller laget!

Fundly
Av: Fundly
Lästid: 2 minuter
29 Jan 2019

Att samla ihop pengar till klassresan eller lagaktiviteter ska vara roligt, enkelt och smidigt!

Fundly är det moderna alternativet för klasser och lag som vill tjäna ihop pengar. Hos oss ligger våra kunder i fokus och deras framgång är det som driver oss vidare att ständigt utvecklas och bli bättre. Vi erbjuder lättsålda produkter med hög kvalitet, däribland olivolja och strumpor, producerade och framtagna av personer under bra arbetsvillkor och med ett aktivt miljöarbete i grunden. Vi tror starkt på att schyssta förhållanden från första fröet bidrar till större vinst i slutändan, tack vare detta kan vi erbjuda höga marginaler för varje produkt som säljs.

fundly-pengar-klassen

Resultat som gör skillnad!

Ett lag från GF Nikegymnasterna i Linköping tog ett mycket stort steg närmare sitt mål om att åka på träningsläger utanför Sverige. Vill ni också springa fram till målet - använd er av Fundly!

Ett erbjudande för er som gillar att sprida glädje och gärna står i rampljuset!

Vill ni nå ert mål och samtidigt vill dela med er av er resa? Bli referenslag och få en startbonus på 1500 kronor! Kontakta oss på Fundly så berättar vi mer och lägger fram ett förslag som passar just er!

Nu gör vi lag- och klassförsäljningen bättre!

Mer information om våra produkter och försäljningen hittar ni på vår hemsidan,  https://fundly.se. Här kan ni även göra en intresseanmälan till försäljning.

För kontakt och information om referenslag, maila Elsa på Elsa@fundly.se så hjälper hon er vidare.

Facebook @fundlyse

Instagram @fundly.se

fundly-tjäna-pengar-till-klassen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla