Nöje > livsstil

GBs nya glass-sorter du INTE vill missa!

.
Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
5 Feb 2019

GBs nya glass-sorter du INTE vill missa!

Äntligen en nyhet som hjälper oss nordbor uthärda kylan liiite längre! GB glace har släppt de nya glassarna inför 2019 och vi ser fram emot hela 10 nykomlingar i frysdisken! Hitta din favorit nedan!

Trocadero Zero

trocadero-glass-zero

En uppfriskande nyhet i nytt format!! Trocadero Zero som glass – helt utan socker. En riktig sommarhit i populärt tubformat.

Solero Organic Juicy Lemon

gb-glace-solero-nyhet

En blivande favorit för varma sommardagar. Syrlig och mjuk citronfyllning som omsluts av ett lager uppfriskande citronfruktis. Ekologisk, vegansk och lokalproducerad från glassfabriken i Flen.

Magnum Brownie

nyhet-gb-glass-magnum

Ett lyxigt snack som verkligen sätter guldkant på vardagen. En perfekt blandning av chokladbrownie, sammetslen vaniljglass, kolasås med ett täcke av Magnums klassiska choklad.

Magnum White Chocolate & Cookies

magnum-glass-nyheter-2019

En lekfull nyhet från Magnum med ett lyxigt lager av vit choklad med kexbitar och len glass med chokladsås-swirl och smak av kex. Maxad njutning!

Ben & Jerry’s Slices- On the Dough

ben-and-jerry-glass-2019

Kändisen i en ny, smidig tappning. Kolaglass, mörk choklad och kexkrisp, chunks av kakdeg och jordnötssmör och chokladkexswirls – allt i samma slice så att du kan njuta i farten.

Ben & Jerry’s Vegan Non Dairy - Chocolate Fudge Brownie

nya-ben-and-jerry-glass

Favoriten utan mjölk finns nu i minivariant. Ljuvlig, mandelbaserad chokladglass med generösa chunks av chokladbrownies gjorda i världens bästa browniefabrik: Ben & Jerry’s Greyston Bakery.

Cornetto Salted Caramel

cornetto-glass-nyhet

Cornetto 2.0 med en dubbel våffelstrut med vanilj -och kolasmak som maximerar smakupplevelsen. Det tillsammans med len vaniljglass, salt kolasås och krispiga kolakulor.

KINDER Bueno Ice Cream Cone

kinder-glass-gb

KINDER Buenos sofistikerade hasselnöts- och mjölkbar lanseras nu som strutglass. Den unika hasselnötsglassen möts av en kärna av mjölkschokladsås inbäddad i en frasig våffla. Toppad med ett tunt lager av hasselnötskräm gjord av Ferreros hasselnötter och chokladbitar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla