Sponsrad

Hörlurarna som är ett måste i vinter!

Urbanista uppdaterar oss alltid med snygga nyheter!

Vi vet att du älskar musik. Det gör vi också! Därför har vi skapat ljudprodukter som gör det enkelt för dig att lyssna på din favoritmusik var du än befinner dig utan att behöva kompromissa med varken ljudkvalitet eller stil.

Av: Urbanista
Lästid: 2 minuter
17 Nov 2017

Vi vet att du älskar musik. Det gör vi också! Därför har vi skapat ljudprodukter som gör det enkelt för dig att lyssna på din favoritmusik var du än befinner dig utan att behöva kompromissa med varken ljudkvalitet eller stil. Vi älskar även städer. Stadsliv är vår outtömliga inspirationskälla: take away-kaffet, de färggranna butiksfasaderna och den stora variation människor som passerar förbi i alla riktningar. För att uttrycka vår kärlek till världens mest fantastiska städer har vi namngett våra produkter efter dem. Vår design är inspirerad av och tillägnas stadsfolk, oavsett vilken stad de hör hemma i. Vår design är sprungen ur en passion för färg, form och en aktiv livsstil och rotad i skandinavisk tradition. Vi designar för ett liv i rörelse.

_Urbanista har även nyligen lanserat två brusreducerande hörlurar, Urbanista New York och Urbanista Milan, som passar perfekt på resan eller när du vill stänga ute resten av världen. De har också lanserat sina minsta hörlurar hittills, Urbanista Tokyo som är True Wireless, alltså helt utan sladd. Alla tre är självklart wireless. Urbanista har en pop-up concept store i Mall of Scandinavia under julhandeln där du kan prova alla hörlurarna. Annars finns de alltid på_ urbanista.com 

Urbanista grundades i Stockholm 2010. I dag distribuerar vi våra produkter över hela världen - på fler än 80 marknader - och våra produkter säljs av över 10 000 återförsäljare, inklusive Harrods, Selfridges, Nordstrom och Urban Outfitters.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla