Nöje > livsstil

Höstens bästa serietips på HBO

Unsplash
Av: Linnéa Engström
Lästid: 2 minuter
4 Sep 2018

Det finns inte mycket negativt att säga om utbudet av serier till hösten. Utmärkande för denna hösten är alla de spinoff-serier och nya säsonger av vårens populäraste serier. Ta en titt i listan och förbered dig för ultimata seriemyset!

Mayans M.C.

5 september

En spinoff till Sons of Anarchy som handlar om EZ Reyes, en nykomling i Mayans M.C. som precis har muckat från fängelset.

The Deuce säsong 2

10 september

Året är 1978 och det har gått några år sedan förra säsongen. The Deuce behandlar utvecklingen och legaliseringen av porrindustrin.

Outlander säsong 3

11 september

Camping

14 Oktober

I denna tv-serie spelar Jennifer Garner och David Tennant det inte så lyckligt gifta paret Kathryn och Walt. De ska ut och campa för att fira Walts 45-årsdag och allt går åt pipsvängen.

Legacies

26 Oktober

Legacies är en spinoff till The Originals och handlar om Klaus Mikaelsons och Hayley Marshalls dotter Hope som börjar på ”Salvatore School  for the Young and Gifted”.

Escape at Dannemora

19 november

Baserad på en verklig fängelserymning som skedde i New York år 2015. En gift kvinnlig anställd på ett fängelse, hjälper två dömda mördare att fly och hon har dessutom ett förhållande med de båda. I huvudrollerna ser vi Patricia Arquette, Benicio Del Toro och Paul Dano.

Vikings Säsong 5

28 november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla