Nöje > hälsa och träning

In med bollen i mål!

Sverige - italien

När domaren blåste av fredagens först playoffmatch mot Italien kunde vi pusta ut. Sverige har nu med sig 1-0 och ett självförtroende inför matchen ikväll. Vi hoppas att detta och ett grymt bra spel från Sveriges sida ska ta oss till VM . Ikväll avgörs det! Sverige mot Italien kl. 20,45.

Av Redaktionen , 13 Nov, 2017

Vad som händer ikväll kl. 20,45 är sedan länge bestämt. Det är med god mat, en blågul målad kind och en tröja i samma färger vi tillsmans ska se matchen. Vi ska stötta och heja! Heja på vårat älskade lag.

In med bollen i mål

In med bollen i mål…

Ramsan vi hoppas få höra ikväll, ramsan vi tillsammans ska sjunga med i när Sverige gör mål. För ikväll klockan 20,45 är det dags för avspark. Dags att leverera och kämpa, kämpa för en VM-plats i Ryssland 2018. Ikväll ska vi visa att blågula ränder, dom gå aldrig ut!

Det var i fredagskväll vid halv 11 tiden vi äntligen kunde pusta ut. Resultatet stod klart 1-0 seger på hemmaplan Friends Arena. Matcherna ända mål levererades av Jakob Johansson 27 år.

Idag väntar en minst lika spännande bortamatch på San Siro i Italien. En match som ska få oss till VM. Vi hoppas självklart på mål från blågula sidan. Samtidigt som vi måste hålla tätt bakåt. Ingen ska få komma förbi oss, vi är starka!

På med Sverige tröjan för ikväll kör vi! In med bollen i mål, Sverige ska till VM! Italien ni får vänta till nästa gång…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårat onlinemagasin