Sponsrad

Internationellt hyllade Tusenö vars klocka har kommit att bli en ny klassiker

Tusenowatches

Med fokus på att du som person alltid ska känna en stolthet över din klocka oavsett sällskap lockar den svenskdesignade klockan så väl den stilmedvetna som klockentusiasten.

Av: Tusenö
Lästid: 1 minut
23 Nov 2017

Sedan starten 2015 har målet varit tydligt för Tusenö – att ta fram klockor för både kille och tjej med kreativ höjd, spännande materialval och hög detaljrikedom som du annars bara hittar i klockor i de betydligt högre prissegmenten. Ett koncept som har visat sig bli en succé.

Under det senaste året har flera stora internationella magasin uppmärksammat Tusenös klockor och varumärket har dessutom nominerats till ett av de mest lovande på den Skandinaviska klockmarknaden.

På baksidan av klockorna kan ”Born on the Swedish west coast” läsas. Namnet kommer från ett gammalt sjökort där man refererade till den svenska västkusten som ”kusten med de tusen öarna” och det är här som inspiration hämtas till allt som skapas.

Tusenös mål är att bli ett etablerat varumärke och med First-serien som instegsmodell kan du vänta dig nya modeller med automatiska urverk och spännande designer.

Hitta din favorit på www.tuseno.com eller följ dom på Instagram @tusenowatches

watch-in-gold-and-rose
silver wristwatch
wristwatch
exklusiv klockbox
First 38 med blå detaljer och italienskt mockaband
Showroom på Clarion Hotel Post i Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla