pucko
Nöje > volontär

Kibbutz - Din nästa volontärresa

Kibbutz
Av: Kibbutz
Lästid: 2 minuter
25 Mar 2021

Kibbutz - din nästa volontärresa

Webbinar Tisdag 30 Mars Kl. 19:00

Är du sugen på att vara en del av en gemenskap, få arbetserfarenhet, och hänga tillsammans med nya vänner från hela världen?

Att åka till kibbutz i Israel och volontärarbeta ger nya perspektiv på tillvaron. I ett land med ett fantastiskt klimat med många soltimmar, träffar du nya människor och får vänner för livet – hur underbart låter inte detta?

kibbutz

Plocka apelsiner och avokados, arbeta i köket eller med andra sysslor på kibbutzen, och på fritiden åka på utflykter till stranden, Tel Aviv, Jerusalem & Döda havet. Att åka till ett annat land efter gymnasiet ger erfarenheter som du bär med dig och har nytta av hela livet. Dessutom ser det bra ut på ditt CV.

Som voluntärarbetare på en kibbutz, får du uppleva nya kulturer samtidigt som du – tillsammans med vänner - förbättrar dina språkkunskaper. En häftig känsla att få klara sig på egen hand och mer givande än en nöjesresa!

Kibbutzvistelsen väntar på dig!

Visste du att varje kibbutz i Israel har en stor swimmingpool?

Och att kibbutzen under året fixar weekendresor till Galileen och Negevöknen?

Vill du veta mera? Anmäl dig till webbinaret HÄR!

kibbutz

Talare under webbinariet:

Per J Andersson, grundare av Vagabond Resemagasin, kibbutzvolontär i två omgångar, berättar om sina egna upplevelser

Richard Mulhrad, grundare av SVEKIV, Svenska Kibbutzvänner, berättar om sin tid som researrangör för nordiska volontärer som reste till kibbutz mellan 1970-2000

Keren Pardo, VD på Kibbutz Program Center, Israel, berättar om dagens kibbutz. Vad är en kibbutz? Hur bokar man sin kibbutzvistelse, och vad ingår?

Vill du veta mera? Anmäl dig till webbinaret HÄR!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin