Sponsrad

Logan Lucky - en stjärnpackad kupp

Logan Lucky

Den Oscarbelönade regissören bakom bland annat Ocean's-triologin och Magic Mike är tillbaka med en ny smart kupp under det legendariska Coca Cola 600-loppet i komedin Logan Lucky.

Av: Redaktionen
Lästid: 1 minut
9 Aug 2017

I Steven Soderberghs nya film Logan Lucky bestämmer sig bröderna Logan (Channing Tatum och Adam Driver) att ändra familjelyckan och ger sig på att genomföra årtiondets kupp under det legendariska Coca Cola 600-loppet. Före detta gruvarbetaren Jimmy Logan har varken jobb eller pengar. För att få ordning på sin ekonomi kommer han på en genial plan. Tillsammans med sin bror Clyde tänker han genomföra den ultimata kuppen, ett avancerat rån där inget ska kunna gå fel. En av de största tävlingarna i NASCAR kommer snart att äga rum på den världsberömda racerbanan Charlotte Motor Speedway i North Carolina och där finns det snabba pengar att hämta, om man är smart nog, har de rätta kumpanerna som sprängexperten Joe Bang (Daniel Craig) och kan hålla nerverna i styr.

I den stjärnspäckade rollistan ser vi också Riley Keough, Seth McFarlane, Katie Holmes och Hilary Swank. Som en rolig twist dyker även 6 NASCAR-stjärnor upp i filmen i icke-bilförar-cameo-roller.

Regi: Steven Soderbergh

Manus: Rebecka Blunt

Genre: Komedi, crime

I rollerna: Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver, Riley Keough, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank.

Biopremiär 25 augusti.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla