Nöje > livsstil

Mustaschkampen behöver din hjälp! 

Tillsammans mot cancer!

Cancerbesked är något som skrämmer många. Ett besked som förändrar liv… Nu är det november månad och dags att stötta kampen mot prostatacancer lite extra. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra något!

Av: Redaktionen
Lästid: 1 minut
6 Nov 2017

Det finns besked som får oss att vilja glömma, besked vi inte önskar någon få, besked som kommer förändra våra liv. Ett utav dessa besked är cancerbeskedet… Varje år får ett flertal tusen människor dessa besked.

Antalet cancerfall ökar varje år men det gör också antalet som blir friskförklarade. Enligt cancerfonden.se blir hela 65 procent av alla patienter botade. En procentsiffra som vi tillsammans med forskningen kan få högre.. Vi måste bara hjälpa till!

Förra månaden kämpade vi för bröstcancer och nu är det dags att kämpa för prostatacancer. Dessa två är Sveriges vanligaste cancersjukdomar och drömmen många av oss  har är nog att det skulle finnas ett vaccin. Ett vaccin mot all cancer och vem vet tillslut kanske det upptäcks.

Det vi som inte sitter och forskar kring cancer kan göra är att stötta. Både genom ord, handlingar och pengar och denna månad är det  kampen mot prostatacancern vi stöttar lite extra. Pengar till forskning för bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt opinionsbildning behövs. Men också förståelse och kunskap. Det är nu november månad och mustaschkampen behöver din hjälp!

Läs mer och stötta här: Prostatacancerforbundet.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla