Nöje > recensioner

Ny bok med Therése Lindgren - Vem bryr sig?

Lägg ifrån dig mobilen och koppla av med lite läsning i vinter.

Therése Lindgren gör det igen. Förra vecka kom hennes nya efterlängtade bok äntligen ut. En bok många väntat på.. Bokens titel är ”Vem bryr sig? ”men vad handlar boken egentligen om? Det tar vi reda på idag!

Av Redaktionen , 14 Nov, 2017

I förra veckan (fredag) kom Therése Lindgren, Sveriges Youtube talang ut med sin andra bok. En bok som är en uppmaning till oss alla att börja bry oss. Bryr oss om oss själva, hur vi lever, vad vi äter, och inte minst bryr oss om djuren. Det är inte så svårt att med denna korta beskrivning lista ut bokens namn ” Vem bryr sig?”.

Therése Lindgren, är idag vegan och brinner för djurens rätt. I boken skildrar hon hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation. Vi får följa henne resa stegvis från köttätare till vegetarian och idag vegan. Boken är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv.

Therése menar inte att alla ska bli veganer efter att ha läst hennes nya bok. Utan menar mer att det handlar om att hitta hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv och vad man mår bra av.

Therése Lindgren föddes år 1987 lite utanför Stockholms stad. Hon är idag en av Sveriges största stjärnor på sociala medier med ca 600 000 följare på Youtube och ca 800 000 på Instagram. Therése startade sin Youtube karriär i samband med en sjukskrivning. Som hon i sin första bok ”Ibland mår jag inte så bra” berättar om. Denna bok blev 2016 årets mest sålda fackbok i Sverige med hittills upp mot 175 000 exemplar. En bok jag själv har läst och verkligen rekommenderar er alla att läsa.

Vem bryr sig? En bok som är perfekt att läsa nu i vinter! Eller varför inte ge bort den i julklapp?

Boken “Vem bryr sig?” hittar ni här!

Tidigare bok “Ibland mår jag inte så bra” hittar ni här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårat onlinemagasin