Nöje > livsstil

Nya filmer och serier på Netflix du inte får missa!

Unsplash

Netflix n Chill för hela slanten

Av: Felix
Lästid: 2 minuter
1 Sep 2018

Rensa kalendern, käre vän. För Netflix släpper upp emot 50 serier och filmer under september månad. Kolla in de bästa serierna och filmerna på Netflix inför höstens mysmaraton.

Nya serier på Netflix

Marvel’s Iron Fist Säsong 2

7 september

Atypical Säsong 2

7 september

American Vandal Säsong 2

14 september

Andra säsongen av American Vandal tar oss till en katolsk skola där dokumentärfilmarna Peter Malnado och Sam Ecklund tar reda på vem som bajs-prankar skolan. Må låta larvigt, men kom ihåg att American Vandal varit Emmy-nominerad.

Oregerglig

14 september

Följ med i säsong 2 av denna händelsefulla dramaserie där vi följer med den mexikanske presidentfrun när hon med all sin styrka kämpar för att bevisa sin oskuld i mordet på hennes man.

Maniac

Annie (Emma Stone) och Owen (Jonah Hill, jag vet. Bra kombo) befinner sig i en värld hyfsat lik vår. De båda lider av diverse mentala sjukdomar och befinner sig i fasen att få testa en helt ny drog som enligt läkaren (Justin Theroux) ska bota dem. Det går inte som planerat.

Filmer på netflix

Sierra Burger is a Loser

Boy meets girl, kärlek, nå’t händer, men blir det ett happily ever after?

The After Party

24 september

En rappare blir viral av helt fel anledningar men får chansen att bevisa sig när hans kompis fixar in honom på en vild efterfest i New York. Filmen får stundvis besök av Wiz Khalifa, Pusha T och French Montana

Nappily Ever After

21 september

En perfekt värld kommer någon gång att raseras. Det händer Violet Jones och vi får följa med när hon till slut hittar sig själv. En feel good film perfekt en trött söndag.

Hold the Dark

28 september

Den här filmen lät inte lockande vid den första beskrivningen men sen dög det välkända namnet Alexander Skarsgård upp. Kolla in trailern!

Kolla in hela listan från Netflix!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla