Nöje > politik och forskning

Partitempen hjälper dig hitta din röst

Ska du rösta i år?

Oavsett om du är förstagångsväljare eller inte är var fjärde år alltid lika utmanande. Snart är det dags att sätta in dig i politiken - gör det med Partitempen.

Av: Redaktionen
Lästid: 2 minuter
8 Mar 2018

I år är det val! Närmare bestämt 9 september är det dags att traska till din vallokal. Är du förstagångsväljare är det snart dags att sätta dig in i den svenska politiken. Men hur?

Partitempen med Margaux Dietz!

Margaux Dietz är influencern och youtubeproffset som med sin humor, glädje och nyfikenhet bland annat vunnit årets influencer i stora Elle-galan. Inte nog med det har hon satt igång ett efterlängtat projekt där hon i en youtubeserie intervjuar ledarna för samtliga partier!

Bild: Margaux.elle.se

Vad kan du förvänta dig av Partitempen?

Serien är politiskt obunden och Margaux står för alla frågor i hennes intervjuer med partiledarna. Först ut är Jonas Sjöstedt
( V ) och veckan därpå släpps nästa avsnitt med Annie Lööf ( C ), där det bland annat bjuds på tårta!

“Partitempen ska vara det program jag själv saknat.”

Att vara förstagångsväljare är ett tufft jobb. Din röst påverkar ditt liv och det är därför viktigt att du vet vilka partier vars politik har en positiv effekt och förändring på din vardag och speciellt din framtid. Det politiska klimatet präglas oftast av smutskastning, tuffa debatter och rätt så svåra ord. Men i Partitempen kommer Margaux ta ner partiledarna på jorden och prata ett språk vi alla förstår.

Partitempen har premiär den 21 mars - missa inte intervjuserien på Margauxs youtubekanal!

Vi på Piraja ser verkligen fram emot Partitempen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla