Nöje > piraja testar

Piraja testar: Squid - personliga nyhetsappen

Squid
Av: Felicia
Lästid: 2 minuter
12 Okt 2018

Som nyhetsslukare börjar min morgon med TV4 nyhetsmorgon (har jag tur är det favoriterna Jenny och Steffo i rutan) och som ett barn av generation Z multitaskar jag och scrollar flödet i nyhetsappen Omni för snabba nyhetsrubriker. På vägen till jobbet lyssnar jag på Sveriges Radio P1 - under tiden som jag hoppar ut och in från andra nyhetssajter och lite Twitter däremellan.

Minst sagt en informationsrik morgon.

Sen kom Squid in i mitt liv.

”…det mest roligaste och kreativa sättet att hålla dig uppdaterad på, inom dina specifika intressen”

Squid är nyhetsappen som samlar nyheter, artiklar, influencers och Youtube-videos från alla möjliga sajter och du som användare kan problemfritt navigera runt och bestämma vilka kategorier av nyheter som ska synas i ditt flöde. Kategorier är nästan än underdrift för du kan i princip skräddarsy din egen nyhetsportfölj ändå ut i fingerspetsarna men även upptäcka nya nyhetssajter som du annars inte hade stött på.

När du använder Squid upptäcker du snabbt att det är en av de mest användarvänliga nyhetsapparna som finns. I en enkel Instagram-lik scrollfunktion lockar rubriker från hundratals sajter in dig för senaste nyheterna och allmänbildning.

squid-nyheter-app

Nu på engelska!

Vill du förbättra din engelska har nyhetsappen lanserat “SQUID Learning English” skapat för lärare och för dig som vill lära dig mer engelska och framförallt engelska nyheter. För varje engelsk nyhetsartikel får du roliga interaktiva övningar som hjälper dig med din engelska läsförståelse och din ordförråd.

Ladda ner appen på App Store eller Google Play!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla