Nöje > livsstil

Så kan du tjäna extra pengar genom nya appar

Pixabay
Av: Ellinor Westin
Lästid: 3 minuter
22 Apr 2016

Appar för att tjäna extra pengar

Är du student, eller låginkomsttagare som vill tjäna lite extra pengar utan att det tar alldeles för mycket tid? då kanske några av nedanstående appar kan funka för dig.

Uber

Uber är en app som människor kan använda för att få skjuts från punkt A till punkt B, en taxitjänst helt enkelt. De som kör Ubers bilar består av vem som helst som har en bil som matchar de krav som Uber har. Detta betyder att du som behöver tjäna lite extra pengar och har en bil kan bli en Uberchaufför, gå in på Ubers hemsida för att läsa mer.

Urb-it

Urb-it finns ännu inte i så många städer men för de som bor i en stad där Urb-it finns så är det ett bra sätt att tjäna lite extra pengar. Denna app erbjuder sina användare att köpa en vara som sedan blir levererad av en person som jobbar som urber på urb-it. Det är som urber du kan jobba för att tjäna pengar, du får meddelande i appen om ett möjligt uppdrag, om du kan blir det ditt uppdrag att hämta och leverera varan till beställaren. Läs mer om vad som krävs och vad det är för jobb på Urb-its hemsida.

AirDine

Som en värd i appen AirDine så hyr du ut sittplatser till en middag, du måste alltså ha möjlighet att laga mat till ett antal personer, du måste ha möjlighet att erbjuda dessa personer en sittplats där de kan äta sin middag och du måste även befinna dig i Sverige då AirDine ännu bara är lanserat i Sverige. Meningen med appen är att man ska kunna träffa nya människor att äta middag med, det är ett alternativ till resturangbesök. För att tjäna pengar via AirDine bör du gilla att laga mat och du borde ha förutsättningar för att ha gäster hemma. Läs mer om hur det är att vara värd på AirDines hemsida.

Snappcar

Hyr ut din bil med Snappcar och få en extra inkomst utan att göra något. Snappcar är en tjänst där du kan hyra ut din bil då du själv inte använder den, via appen kan du enkelt distribuera din bil till människor i din omgivning som är i behov av en bil. Företaget Snappcars mål är att alla som använder tjänsten ska kunna känna sig trygga och som att de vinner något på att använda tjänsten. Läs mer på Snappcars hemsida för att se om detta är ett sätt för dig att tjäna pengar.

AirBnB

Oavsett hur du bor så kan du lägga upp det du har att erbjuda i AirBnBs app, sedan är det upp till “kunderna” att välja om de vill bo hos dig. AirBnB är alltså en tjänst där människor från hela världen kan hitta alternativa boenden till dit dem vill resa. De som är värdar väljer själva vad de har att erbjuda kanske är det del i rum, rum eller ett helt hus som du har att erbjuda. Om du själv ska iväg och inte vara hemma eller så kanske du har ett rum som står tomt, då kanske AirBnB gäster är ett bra alternativ. Läs mer på AirBnBs hemsida för att få reda på vad det innebär att vara en AirBnB värd och om det är något för dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla