Nöje > nöje

Starbucks Chilled Coffee besöker studentstäder!

Starbucks Chilled Coffee

Är du student och känner dig ibland överväldigad av tentor och deadlines? Då har vi precis det du behöver för att ladda batterierna och boosta din produktivitet. Under maj och juni kommer Starbucks Chilled Coffee Truck på en spännande turné till studentstäder över hela Sverige för att ge dig en chans att andas ut och njuta av en iskall kaffe.

Besöker Starbucks din stad? Kolla in schemat här nedan.

Med sin kampanj #Take10, vill Starbucks inspirera dig till att göra korta pauser till en naturlig del av din hektiska vardag. Forskning visar att små pauser faktiskt kan öka din effektivitet och välbefinnande, och vem är vi att säga emot vetenskapen? Speciellt när det innebär gratis smakprov av Starbucks Chilled Coffee.

Tänk dig en ombyggd, klassisk 1966 Volvo-lastbil som har förvandlats till den coolaste Starbucks Chilled Coffee Truck du kan tänka dig. Här kan du slå dig ner, ta det lugnt och njuta av Starbucks Chilled Coffee. Det är inte bara kaffet som är i fokus, här skapas en stund av lugn och avkoppling med sköna sittplatser och avkopplande musik.

Starbucks Chilled Coffee Truck #take10

Vi vill uppmuntra människor att ta sig tid för sig själva och att verkligen njuta av en kort paus från det snabba tempot i dagens samhälle”, säger Daniel Snöhäger, Senior Commercial Manager på Arla, ansvarig för Starbucks Chilled Coffee. “Genom vår kampanj #Take10 vill vi inspirera människor att integrera dessa små stunder av avkoppling i sina liv för att förbättra sitt välmående och produktivitet.”

Planerar du redan ditt nästa cafébesök? Vad sägs om att istället möta upp oss? Kolla in schemat här nedan när vi besöker just din studentstad! Det blir en perfekt chans att umgås, ta en välbehövlig paus och verkligen ta till sig av #Take10 budskapet. Kom och slå dig ner hos oss en stund – din hjärna (och ditt humör!) kommer att tacka dig!

Vi älskar en god studiestund, men ibland måste man faktiskt lägga böckerna åt sidan och bara ta det lugnt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att pusta ut och fylla på med ny energi!

Turnéschema för Starbucks Chilled Coffee Truck

  • 20-22 maj - Uppsala - Resecentrum
  • 23-24 - Stockholm - Stockholms Universitet
  • 28-31 maj - Göteborg - Chalmers
  • 4-6 juni - Göteborg - Drottningtorget
  • 8-10 juni - Lund - Clemenstorget
  • 11-12 & 15 juni - Malmö - Gustav Adolfstorg
  • 18-20 juni - Stockholm- Norrmalmstorg
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla