Sponsrad

Fun Cruises - Sveriges största studentfest!

Sjung halsen av dig med Bad Influence
Av: Fun Cruises
Lästid: 3 minuter
29 Aug 2018

Den sista tiden på gymnasiet är fullsmockad med fest, härligt umgänge och drömmar om framtiden. Många väljer också att spendera den sista tiden tillsammans med Fun Cruises - Sveriges största gymnasieevent.

Med Fun Cruises åker du tillsammans med dina vänner på en 23-timmars kryssning till Finland och tillbaka. Varje år väljer över 10 000 studenter från gymnasieskolor över hela Sverige Fun Cruises som ett av sina sista minnen tillsammans. Redaktionen på Piraja fick följa med på en fartfylld kryssning över Östersjön.

Sveriges tryggaste studentfest

Stämningen innan påstigning är full av glädje, musik och taggade gymnasielever. Efter att alla fått tillgång till sina hytter är det samling i en av kryssningens stora partylokaler. Där går Fun Cruises anställda igenom säkerheten på kryssningen. Fler än 20 säkerhetsutbildade ur personalen arbetar med att alla studenter ska känna sig trygga och har roligt ombord på kryssningen. Utöver Fun Crew, som de kallas, jobbar även inhyrda väktare på båten som tillsammans arbetar med säkerheten och ser till att allt stämningen är på topp i varje hyttkorridor.

Grundarna säger av egen erfarenhet att man inte kan börja en kryssning på tom mage. Över 90% av besökarna besöker den gemensamma festbuffén på kvällen där både öl, läsk och vin ingår. Morgonen därpå serveras det frukostbuffé för de pigga och brunchbuffé för de inte så pigga.

VIP-band, festbuffé och vilken slags hytt du bor i är alla tillval du gör när du bokar studentkryssningen. De flesta av besökarna bokar så tidigt som i september för att få exakt det de vill ha.

Kolla in hyttarna och få mer information om kryssningen här!

“Är så glad att jag gick och rekommenderar er alla att göra det om ni får chansen”

– Linn Ahlborg, influencer och youtuber.

En fest för alla!

Med två dansgolv och en VIP-avdelning kan du och dina vänner välja att dansa till den senaste nattklubbsmusiken eller sjunga karaoke med utsikt över Östersjöns böljande vågor. Det största dansgolvet är utrustat med lyxiga loungeområden där du, dina vänner och snart forna klasskompisar kan hänga och lära känna nya personer. Nattklubben har öppet till kl 6 på morgonen, och för de som inte gått och lagt sig öppnar puben.

fun-cruises-stage-dive

Man skulle kunna förvänta sig trötta miner från besökarna - men Piraja möter motsatta. Andra dagen kickas igång med en quiz som följs av Fun Cruises populära idolkaraoke! Med en publik på över 1500 personer är det förvånansvärt många som tillsammans med en vän eller helt själv vågar och har modet att gå upp på scenen och sjunga halsen av sig. Deltagarna får sedan poäng av Fun Cruises egna idoljuryn som bland annat gästas av Peter Siepen, kryssningens konferencier.

Quiz och karaoke är inte slutet på den 23-timmarskryssning studenterna befinner sig på. Nattklubben öppnas upp och gästas av Bad Influence som förgyller de sista timmarna av kryssningen med covers på allas favoritlåtar.

Med mer adrenalin än vad de framtida, arbetslösa ungdomarna kom med lämnar de båten. Vi ser några krama adjö till en säkerhetsvakt, några som väljer att fortsätta dansa i kön till utgången och några som trötta, men nöjda, sitter på sina väskor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla