Nöje > livsstil

Ta tag i dina drömmar, lär dig surfa en gång för alla

Här ger vi tips på vart du kan åka för att lära dig att surfa.

Här nedan ser du några tips på vart du kan åka om du vill lära dig att surfa, här listas det upp bland annat diverse resedestinationer men också specifika stränder för just surfning.

Av: Redaktionen
Lästid: 1 minut
14 Jun 2017

Här Nedan Hittar Du Några Tips:

Hossegor - Endast 3 minuters gångavstånd från Xtravelhuset ner till vattnet och surfet på Les Bourdaines. Känner du att du vill fortsätta nöta på det du lärt dig under dagens surflektion så tar du en bräda runt armen, springer ner till stranden och surfar tills solen går ner. Episk setup helt enkelt.

Fuerteventura- Här finns allt för dig som vill lära dig surfa. Ett smaskigt smörgåsbord av vågor för den surfsugne nybörjare som den mer erfarne.

Ericeira - Vi bor ett stenkast ifrån Foz do Lizandro, en stor sandstrand som lämpar sig perfekt för nybörjare. Från campet så tar beachwalken er hela vägen in till den lilla byn på 15 min där ni hittar massor av mysiga caféer och barer.

Bahia- Bo vägg i vägg med vågorna som slår mot stranden. Man kan sammanfatta Bahia så här; surfa, njuta av strandhäng, palmer, värme och grymt god mat.

Bali- Klassikernas klassiker. Boendet är strategiskt belägen i Kerobokan, ett kort stenkast från pulsen I Seminyak och med nästan alla surfspots på Bali mindre än en timme bort. Förutom det självklara fokuset på surfet så är hälsosam och god mat högt prioriterat här.

För Mer Info: Xtravel.Se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla