Sponsrad

Tips för att bli snygg till skolstarten

Pixabay

Börjar du i en ny klass, kanske till och med på en ny skola? Det kan vara både pirrigt och läskigt! Det viktigaste är såklart ett öppet sinne och glatt humör…men visst blir man lite extra självsäker när man känner sig riktigt snygg?

Av Wet n Wild, 23 Jan, 2017

Välj klara färger som lyser upp vintermörkret och drar blickarna till sig i korridorerna. Med wet n wild Los Angeles 1 Step Wonder Gel Nail Color i färgen Crime of passion och MegaLast Lip Color i färgen Stoplight red kommer du vara snyggast i såväl biblioteket som på efterfesten.

Och du, varför inte börja terminen som ditt bästa jag? Ingen har väl missat de stora trenderna contouring och color correcting som tagit världen med storm. Är du sugen på att sporta glowig hy och definierade kindben borde du definitivt testa MegaGlo contouring palette och CoverAll concealer palette, också dessa från wet n wild. Använd concealerpalettens gröna färg för att neutralisera ansiktets röda partier och den rosa för att dölja ringarna under ögonen (stannade du för länge på klassfesten? eller var du kanske först i skolan i morse? detta är din räddning). Applicera därefter contouringpalettens ljusa färg högst upp på kindbenen och den mörka färgen strax under för att framhäva dem till max. Du kommer älska din egen spegelbild!

Och glöm för allt i världen inte vårens viktigaste accessoar: ett trevligt leende! Du kommer göra succé!

Psst… Ingen av produkterna vi tipsar om kostar över 100 kr, perfekt för en studentbudget!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla