Sponsrad

Tjäna pengar till klassen, laget eller förening med produkter från Be4you

BE4YOU
Av: BE4YOU
Lästid: 2 minuter
27 Sep 2018

Att ha kul och känna en stark gemenskap är det ungdomsåren handlar om. Ibland vill man åka iväg på äventyr tillsammans, t.ex. på träningsläger, tivoli eller för att åka och se på när idolerna spela på kända arenor.

Med Be4You kan din klass, förening eller lag få er dröm att gå i uppfyllelse. Be4You har ett brett sortiment av produkter i olika prisklasser. Från klassiska vardagsplagg till träningskläder, strumpor och hörlurar.

be4you-kollage

En för alla, alla för en!

När ni säljer med Be4You är det inte bara gruppens bästa som är i åtanke. För att alla som deltar ska känna sig peppade finns det möjlighet att individuellt tjäna ”coins” i ett bonusprogram där du som stjärnsäljare kan byta dina coins mot häftiga bonusgåvor hos Be4You!

Det är enkelt att sälja med Be4You. Alla säljare får varsin katalog att demonstrera för kunder. Ni får också en egen webshop där kunder kan gå in direkt och handla från er. Enklare, smartare och snyggare!

Nästan alla plagg från Be4You är gjorda av bambu som är ett miljövänligt och svalt material att ha på sig. Bambu är nämligen 100% nedbrytbart och kan absorbera fukt precis som andra funktionsplagg.

coins-bonusprogram-be4you

4 tips på hur ni lyckas med er försäljning!

1. Sätt upp mål

När ni bestämt er för er dröm behöver ni ta reda på hur mycket ni behöver tjäna för att drömmen ska kunna gå i uppfyllelse. Det kan ni enkelt ta reda på här.

2. Dela! Dela! Dela!

Har din klass, förening eller ditt lag sociala medier som Facebook och Instagram? Dela informationen om att ni säljer där eller posta en video där ni berättar om ert mål!

3. Säg hej, igen!

Ibland kan det vara bra att återkomma om en person inte har bestämt sig. Hör av dig till personen igen och fråga om den har ändrat sig och vill beställa. Det visar både på hur flitig du är som säljare och ger personen en andra chans att klicka hem snygga produkter för ett gott ändamål!

4. Ta hjälp av andra

Be dina föräldrar ta med katalogen till deras jobb!

Läs mer hur du kan tjäna pengar till laget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla