cady
Sponsrad

Tjäna pengar till klassresan – snabbt och enkelt!

Sverigesupporten
Av: Sverigesupporten
Lästid: 2 minuter
27 Jan 2022

Planerar du och din klass att åka på klassresa i sommar? Att åka på klassresa är en superrolig grej att göra tillsammans som klass, men då behöver ni få ihop lite pengar tillsammans först.

Att samla ihop pengar tillsammans kan även det vara en rolig grej att göra ihop, så länge ni peppar och motiverar varandra. Om ni tänkt sälja något för att få in pengar så är det bra att hitta något att sälja som andra faktiskt köper.

Så vad behöver andra människor? Vad finns som andra människor alltid behöver och därmed alltid köper? Jo, toapapper!

Sverigesupporten.se

Sverigesupporten är ett företag som hjälper skolor, föreningar och klubbar att tjäna ihop pengar tillsammans genom att sälja miljömärkta produkter som varje hem behöver, av mycket hög kvalité.

De hjälper till att förverkliga idéer och framtidsplaner som skolresor, studieresor, resor till evenemang eller införskaffning av utrustning.

Sverigesupporten fakturerar alltid slutkunden (personen som köper toapappret) vilket gör att ni aldrig behöver hantera pengar direkt.

Beställ ett gratis infopaket så bjuder Sverigesupporten på ett paket toalettpapper.

Ni tjänar hela 60kr/säck.

Säljexempel: 25st i klassen tar beställning på 250 balar

10 balar x 25 personer x 60kr = 15 000kr i förtjänst

Beställ ett gratis infopaket och få ett gratis paket toalettpapper!

Produkter

Lambi - Ett papper som är både starkt, underbart mjukt och av högsta kvalitet. Lokalt tillverkat i egna pappersbruk i Sverige av naturlig och hållbar råvara från nordisk natur. Det är även rekommenderat av Asthma Allergy Nordic.

Serla - Bra kvalitet i tre lager som räcker länge. Förpackningen är gjord av Green Pack-material med minst 60% återvunnen plast. Och det är tillverkat lokalt. Av återvunnen och förnybar råvara. Och tillverkningen är hållbar.

Läs mer på Sverigesupporten.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin