Sponsrad

Uppfyll nyårslöftet med DeFuncs trådlösa sporthörlurar

Perfekt för dig!

”Detta är absolut vår mest prisvärda produkt sett till den höga kvaliteten på ljudet. BT +SPORT är perfekt för dig som gillar att röra på dig, är aktiv och som vill slippa sladd!”

Av: DeFunc
Lästid: 2 minuter
26 Jan 2018

Med ett nytt år är det hög tid att ta tag i nyårslöftet om att börja eller fortsätta träna och bli hälsosam. Nu kan du göra det i gott sällskap av DeFuncs nya trådlösa Bluetooth hörlurar BT +SPORT till ett mycket plånboksvänligt pris.

Svenska audio- och ljudföretaget DeFunc fokuserar på produkter med funktionalitet och effektivitet till en bredare marknad. Sedan start har företaget fyra distinkta in-ear hörlursmodeller, var och en för ett specifikt ändamål, och nu finns deras populära +SPORT hörlurar som sladdfri Bluetooth variant.

Med en säker och perfekt passform sitter hörlurarna i under träning, löpning och annan fysisk aktivitet. Hörlurarna har 7- 8 h batteritid och är även svett-tåliga. Hörlurarna ger ett förstklassigt ljud, och för det konkurrenskraftiga priset 399 kr blir hörlurarna en god vän i löpspåret, på trappmaskinen eller i cykelbanan.

”Detta är absolut vår mest prisvärda produkt sett till den höga kvaliteten på ljudet. BT +SPORT är perfekt för dig som gillar att röra på dig, är aktiv och som vill slippa sladd!”, säger DeFuncs grundare Johan Wahlbäck.

Mer info om DeFuncs hörlurar;
BT +SPORT kommer i två färger; Black och White.
Modellen fungerar med Android, iOS och Windows.
Pris; 399 kr

Det tillkommer tre olika storlekar av silikonvingar för att ge optimal passform för alla. Bluetooth modellen finns även som Music, Talk och Hybrid.

Lanseras i februari på DeFuncs webbshop, och i Sverige kommer produkten säljas hos väl utvalda butiker.

Nu kanske du är intresserad av att hitta utbildningar och kurser inom Musik?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla