Sponsrad

Urban Winter – Oslo

Stayhard.se

Vinter är här och idag ger Stayhard er sina bästa modetips. En fodrad parkas med jeans och sneakers funkar alltid. Eller varför inte piffa upp med ett par boots och ullbyxor för en mer dressad look! In och kika på mer tips från Stayhard!

Av Stayhard.se, 16 Dec, 2017

Vintern på Stayhard handlar mycket om ytterkläder. Till exempel är en fodrad parkas är ofta good enough när det gäller att hålla värmen under vintermånaderna. Bär du den med sneakers och jeans känns looken sportig medan kombinationen boots och ullbyxa ger en mer dressad look. Satsar du dessutom på en klassisk färg så som mörkblått, mörkgrönt eller svart så kommer ditt köp att kännas rätt år efter år. Parkasen är nämligen ett plagg där snittet inte ändras nämnvärt.

Vi vill också slå ett slag för rocken som kan ha många olika snitt. En dubbelknäppt ger ett klassiskt uttryck medan en enkelknäppt känns sportigare. Oavsett vilken stil du väljer så ska du alltid se till att den passar din kroppsform. Se till att den inte är för lång eller för stor över axlarna och tänk på att du kan behöva bära den med en tjockare tröja under, välj därför inte en för tajt modell. Stilen kan du variera till oändlighet med hjälp av halsdukar, handskar och mössor.

På fötterna tycker vi det är allra snyggast att bära ett par klassiska Chelsea-boots eller en känga från t.ex. Timberland. Men vi vill också påminna dig om att inte lägga upp dina sneakers på vinden bara för att sommaren är över. Är det inte permafrost och drivis kan du med fördel bära dina skinn- och mockasneakers en bra bit in i vintermånaderna. Det blir också en snygg och sportig kontrast tillsammans med t.ex. ullrocken.

Hösten och vinterns svar på t-shirt stavas polo. Bär den under kavajen, skinnjackan eller den dressade ullrocken. Matcha med ett par Chelsea-boots, mörka jeans eller en ullbyxa och addera detaljer som sätter stilen i form av en mönstrad halsduk och ett par handskar i mjukt läder.

Ni hittar mer snygga kläder på stayhard.se!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårat onlinemagasin