Nöje > mode och stil

Vad säger din selfie om dig?

Hur gör du när du fotar dig själv?

Le, se in i kameran, duckface eller lipa, vad är din favorit? Idag tar vi reda vad olika poser egentligen säger om oss som personer. Är du kanske en instabil och känslosam person eller pålitlig och självsäker?

Av Redaktionen , 14 Nov, 2017

Att fota sig själv och publicera bilder på sig själv är något som är poppis.  Vi ser olika poser, bakgrunder och lokations. Men vad säger egentligen bilderna om oss? Idag har vi blivit inspirerade till en liten lista. En lista du får ta med en nya salt. Men jag kan själv hålla med om att jag känner igen mig i vissa av punkterna.

Vad säger dina selfie om dig?

Visar ingen lokation eller bakgrund- En bild med naturel färgad barkund eller en bakgrund som inte avslöjar plats, visar att du som person är ordningsam, skötsam och pedantisk.

Bild underifrån- Tar du dina selfins med en vinkel underifrån trivs du med dig själv. Du är skön att hänga med och som person är du sympatisk.

Duckface- Är detta ett utryck du använder ofta? I så fall ligger du ganska högt upp på listan över känslosamma och instabila människor..

Lipar eller sträcker ut tungan- Du är en riktigt teaterapa! Du gillar att vara framför kameran och spexa samt fjanta runt.

Tittar rakt in i kameran- Du kan hålla ögonkontakt. Som person är du pålitlig, självsäker och tror gott om dig själv.

Ler och skrattar- Du är en person som är öppen för förslag. Du gillar att pröva nya saker och bjuder gärna på dig själv. Även om det blir på din egna bekostnad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårat onlinemagasin