Sponsrad

Välj godis med skallen - tävla med BUBS godis!

BUBS godis

BUBS godis är grundaren till en av Sveriges mest älskade godisbitar – hallonlakritsskallen. Nu har du chans att vinna 5 kg godis från BUBS godis!

Av: BUBS godis
Lästid: 2 minuter
25 Apr 2018

Godis i olika smakkombinationer - allt från sött, salt och surt till choklad

Men vilka är BUBS godis och vad gör företaget?

BUBS godis är ett svenskt familjeföretag som år 1992 startade sin godistillverkning vid Vätterns södra ände, Jönköping. Företaget har en stor passion – att blanda, testa och smaka sig fram till fantastiska godisbitar. Utöver den redan nämnda Hallonlakritsskallen tillverkar BUBS flera andra populära godissorter för de flesta smaker och i alla möjliga smakkombinationer. Vissa är formade som skallar, andra som ovaler och romber.

Hej Chokskalle!

Under 2017 lanserade BUBS godis sin senaste godisinnovation - Chokskalle! Helt enkelt en chokladkaka formad som ett gäng skallar i belgisk mjölkchoklad fylld med dubbla och krämiga fyllningar.

Gelatinfritt och Fairtrade-certifierat

För BUBS godis är det viktigt att produktion och logistik tar hänsyn till den värld vi lever i, samtidigt som företaget vill att så många som möjligt ska få njuta av godiset. Därför är majoriteten av produkterna gelatinfria och allt förpackat godis Fairtrade-certifierat. Faktum är att flertalet av BUBS godisbitar inte innehåller några animaliska tillsatser överhuvudtaget. Som om det inte kunde bli bättre är allt godis fritt från palmolja och AZO-färger.

Gott som gör gott - BUBS gör skillnad med sitt godis

Men det tar inte slut där. Godisproduktion är en energikrävande process och BUBS vill verkligen inte bidra med onödiga utsläpp. Tack vare kontinuerliga miljöinvesteringar kan företaget minska utsläppen av skadliga växthusgaser med över 1500 ton varje år. BUBS gör även bra saker som inte har så mycket med godis att göra. För BUBS är det viktigt att bidra med hälsofrämjande insatser för barn och ungdomar, oavsett om det rör sig om mental eller fysisk hälsa. BUBS stödjer därför BRIS, Team Rynkeby och en mängd ungdomsföreningar runt om i landet.

Gott för naturen, gott för samvetet, gott för människorna och gott för smaklökarna.

Nästa gång du är sugen på något sött – välj godis med skallen!

För att lära känna BUBS ännu mer på djupet, klicka dig in på BUBS hemsida eller följ deras sociala medier.

www.bubs.se

Bubs på Facebook

Hallonlakritsskallen - Bubs på Instagram

Nu har du chans att tävla om 5 kg godis från BUBS!

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att svara på frågan
”Vad står namnet BUBS för?”

Mejla ditt svar till tavling@studentmedia.se

Tävlingen är avslutad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Du kanske även skulle gilla