Nöje > appar

Vi testar appen - Dreams

Att spara pengar är inte alltid kul eller lätt. Men det finns vissa tips och trix för att göra det enklare. Så idag testar vi på att spara pengar via appen Dreams.

Av Redaktionen , 12 Oct, 2017
Perfekta hjälpen för att nå din dröm!

Att ha drömmar och mål är bra! Det är det som får oss motiverade och gör livet roligare. Men många mål och drömmar kostar pengar. Vilket kan vara svårt att spara undan till. Speciell när man inte har någon stans att spara pengarna. Visst kan man ha en burk där man lägger ner en slant varje dag eller månad… Men det är lätt att glöm eller tränga undan. Så idag testar jag appen Dreams!

När du läser appen beskrivning står det följande: Dreams är en sparapp som hjälper dig skippa onödiga utgifter och gör det lätt att lägga pengar på det som betyder något - dina drömmar! Spara ensam eller tillsammans med kompisar till ett gemensamt sparmål. Få stöd och inspiration av våra spartips som motiverar det enkelt att hoppa över takeaway-kaffet och spara trettio kronor med ett sparmynt, eller att automatiskt spara genom utmaningar och stående överföringar. Ge pengar mening - spara till dina drömmar!

När du laddar ner appen är det första du får göra att välja om du vill logga in via Facebook eller manuellt. Under inloggningen får du också verifiera dig med hjälp av telefonnummer. Efter detta kopplar du ihop appen med ditt bankID, svara på lite frågor och sedan ansluta du ditt kort kort. Detta gör du för att kunna spara pengar till dina drömmar.

När det kommer till säkerhet för dina pengar har Dreams ett samarbete med Ålandsbanken. Vilket gör att dina pengar skyddas av den statliga insättningsgarantin. Dreams använder även samma slags säkerhetssystem och höga kryptering som storbankerna. Så du kan vara trygg!

När du är klar regisserad är det bara börja spara! Du bestämmer själv hur mycket du vill spara och på vilket sätt - spontant eller automatiskt, mycket eller lite åt gången. Sätt ett slutdatum för drömmen så hjälper vi dig nå dit du vill.

Jag själv har använt appen i en vecka nu och sparat betydligt mycket mer pengar än vad jag gjort innan. Istället för att köpen en kaffe på stan har jag satt över 30 kronor till min dröm! Som i mitt fall är en egen lägenhet.

Det har blivit mycket mer roligt att spara med hjälp av Dreams.. Nu kan jag med hjälp av appens se hur långt jag har kvar till mitt mål. Hur mycket jag borde spara varje dag / månad och jag kan också bli påmind om att faktiskt lägga undan pengar! Appen får helt klart godkänna av mig! Jag kommer absolut använda mig mer utav den. Skapa möjlighet till att spara ihop till flera utav mina drömmar. Nu är det faktiskt kul att spara!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårat onlinemagasin