Sponsrad

Vi testar Celsius nya smaker med BCAA!

Av: Celsius
Lästid: 3 minuter
9 Jun 2018

Celsius har sedan 2001 forskat kring dryckers påverkan på ämnesomsättning och kroppen. Varumärket förknippas oftast med gym- och hälsokostbutiker, vilket inte är konstigt då den innehåller flera nyttiga ämnen för kroppen!

Nu har Celsius lanserat ett helt nytt koncept drycker som innehåller det populära ämnen BCAA. Vad är BCAA?

“BCAA har studerats för sin förmåga att aktivera muskeluppbyggande processer i kroppen och samtidigt minska muskelnedbrytning vilket många som tränar självklart vill undvika. När man tittar på det vetenskapliga underlaget så verkar effekten vara som störst vid 6-8 g BCAA*. Därför har Celsius lagt mycket kraft på att utveckla marknadens vassaste BCAA dryck både när det gäller mängden BCAA och även smaken.”

(på svenska: BCAA är samlingsnamnet för tre av de essentiella aminosyrorna (som kroppen själv inte kan tillverka) som skjuter till extra byggstenar när du vill bygga och reparera muskler, det motverkar mental trötthet och verkar direkt vid intag)

Piraja fick testa de nya smakerna fläder, smultron, passionsfrukt och ananas/kokos från Celsius. Dryckerna finns både som kolsyrat, utan kolsyra, med koffein och utan koffein. Nå’t för alla! Förutom att de är 100% veganska får du i dig tillräckligt hög dos BCAA för att det ska kunna ge effekt!

bild_namn

ANANAS/KOKOS

Den enda nyheter som inte kommer att tillhöra BCAA-familjen är smaken ananas/kokos som är den enda som inte är kolsyrad. Så här tyckte vi:

Albin

Denna gillar jag, doftar först ananas och kokos och det känns som om man dricker ananas ur en kokosnöt! Väldigt lättdrucken eftersom den är utan kolsyra, kan tänka mig att den är perfekt innan en joggingrunda. Lätt snyggast burk av alla fyra!

Felicia

Detta är nog smaken som luktar starkast av sitt namn. Smakmässigt gillar jag den, även fast jag föredrar kolsyra som läskar mer. Kan bli svår om man smörjt in sig för mycket med kokoslotion i sina dar.

Betyg: 45

PASSIONSFRUKT

Albin

Jag får verkligen en hint av passionsfrukt och smaken är nog mest intensiv av alla fyra. Det känns som om denna är mest kolsyrad, passar bra till passionsfrukt.

Felicia

Det känns som om man stoppat näsan inuti en passionsfrukt. Kanske inte min favorit, men det smakar verkligen passionsfrukt i alla fall.

Betyg: 45

celsius_glass

Med Celsius drycker kan du göra isglass, perfekt i sommarvärmen!

FLÄDER

Albin

Lite sursöt, men god. Eftersom att den är koffeinfri hade den här varit perfekt efter ett sent träningspass när du vill återhämta dig men ändå kunna gå och lägga dig utan att påverkas av koffein.

Felicia

Denna var utan tvekan den “lättaste” drycken, alltså inte för stark i sin smak. Väldigt god eftersmak!

Betyg: 35

SMULTRON

Albin

Oj oj, här har vi nog favoriten. Doftar verkligen som smultron ska, men inte för mycket! Smaken är rund och söt, definitivt mest lik sitt namn.

Felicia

Solklar favorit. Hade kunnat serveras hemma hos farmor om hon hade vetat vad Celsius var, haha!

Betyg: 55

Läs mer om de nya BCAA-dryckerna på Celcius hemsida!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla