Nöje > recensioner
Vi som älskar 90-talet!

Vinn biljetter till årets största 90-talsfest!

Sommaren 2017 gjorde musikfestivalen VI SOM ÄLSKAR 90-TALET sitt riktiga inträde på svensk mark. Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar stod för värdskapet och närmare 40.000 st 90-talsentusiaster festade, dansade, mindes och höll fanan högt under några lördagar i juli. Succén fortsätter och sommaren 2018 kommer festivalen till att omfatta tre städer. Kärleken till 90-talet kommer tillbaka till den fantastiska publiken i Stockholm och Göteborg och ny stad för i sommar blir fina Helsingborg.

Världsartister återförenas i en fantastisk line up även i sommar, så räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och härliga känslor. 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det en gång begav sig.

Vilken artist vill du se nästa år?

Motivera och skicka ditt svar till tavling@studentmedia.se och tävla om fyra biljetter till dig och dina vänner! Tävlingen avslutas 25 juni.

Läs mer om festivalen här!

Villkor: Åldersgräns för att tävla är 18 år. Biljetterna är personliga och kan ej säljas vidare eller byta ägare. Ev. vinstskatt betalas av vinnare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårat onlinemagasin