bic
Sponsrad

Är 2020 året du tar studenten?

.
Av: Crownstudent
Lästid: 3 minuter
12 Sep 2019

ÄR 2020 ÅRET DU TAR STUDENTEN?

Grattis, snart är det din tur! Skolåret har precis börjat och nu smyger sig hösten på men tiden går fort och snart är det sommar och student! Istället för att stressa över allt som ska vara gjort innan du står där och väntar på att få springa ut med Studentmössan på huvudet tillsammans med dina vänner så ta en dag i taget. Kom ihåg vad du kämpar för: STUDENTEN! ♥

5 saker att tänka på inför studentdagen

  1. Välj ut dina kläder i god tid! Vädret går aldrig att påverka så du kanske vill ha några valmöjligheter på din stora dag? Se också till att dina skor inte ger dig skoskav eftersom dagen är lång då man träffas tidigt på morgonen. Varsitt Studentband där ni kan skriva ”Klassens Entreprenör” eller ”Klassens Komiker” är ett roligt minne för er att behålla efter studentdagen! Extra roligt blir det om ni skriver motiveringar till varandra.

  2. Beställ din studentmössa i tid med studentrabatt från Piraja: kod PIRAJA ger 10% rabatt på studentmössan! Finns det något bättre sätt att bli taggad på studenten än med Studentmössan?! Förutom att personifiera din Studentmössa, din Crown, genom att skriva namn, skolans namn och året du tar studenten så skriv även klassens namn inuti mössan där ni skapar minnen genom att skriva hälsningar till varandra. Om du är rädd om din mössa är ett jättebra tips att köpa försäkring på Studentmössan!

  3. Ha mer än ett alarm igång på morgonen och be någon väcka dig på studentdagen. Studenten är inte dagen du vill försova dig och behöva stressa till skolan!

  4. Man tar bara studenten en gång så var in the moment och njut varje sekund! Det kommer bli en lång dag med mycket väntan men försök uppskatta dessa stunder med din klass för det är kanske sista gången ni alla är samlade. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att go all in: det finns inget mer klassiskt ljud än en Visselpipa så att alla förstår att det är DIN student. Ett tips till flaket är att ha ett Mösskydd på Studentmössan så du inte behöver oroa dig för att få fläckar på din mössa!

  5. När dagen har passerat spara din Studentmössa i en Memorial Box och se till att spara dina favoritbilder: du kanske till och med gör en fotobok från din student! Tänk att fånga känslan du har under ditt utspring på en bild. Magi!

Du kommer att få den bästa dagen i ditt liv, och vi gör allt för att hjälpa dig att få det!

Följ oss på Instagram @crownstudent och Snapchat @crownstudent för att få inspiration till din Studentmössa och se våra exklusiva nyheter för Student 2020! Hur låter det att designa din Studentmössa, din Crown, med en Queen-kokard? Passa på också att blinga Studentmössan genom att välja en Stylepin där det står ”I made it” på, för det är EXAKT vad du kommer göra!

GRATTIS, äntligen är det DIN TUR!

Skribent: Angelica Persson
Digitalt ansvarig Crownstudent 👑

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Starta en diskussion på Facebook eller kommentera!

Läs vårt onlinemagasin

Du kanske även skulle gilla